Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Fiat 500 & K-Way: fabulous colab

Door Angelique op 04.07.2015

2 van de meest degelijke brands op aarde hebben de handen ineen geslaan om een modern twist te geven aan hun imago.


© Pinterest

Iedereen kent de K-Way waterdichte jasjes wel. You know, de vestjes die je in zichzelf kan oprollen en als buideltasje rond je heupen kan dragen waren in de ninties werkelijk all around. Ze waren even van ’t mode-toneel verdwenen maar sinds enkele jaren zijn ze werkelijk helemaal terug van weggeweest.

De Fiat 500 zal eerder door de oudere generaties gekend zijn als een betrouwbare wagen met een mainstream imago. Niet dat ik veel van auto’s ken (lees: niks) maar ik heb me laten vertellen dat het autootje werkelijk perfect is als  toffe gezins- en stadswagen.


© Fiat & K-Way


© Fiat & K-Way

De samenwerking tussen Fiat Panda en K-Way richt zich dan ook tot een dynamisch publiek dat zich voornamelijk in de stad verplaatst en biedt 20 verschillende kleurcombinaties, en bevestigt op deze manier het feit dat de auto maximaal kan gepersonaliseerd worden.


© Pinterest

Eerlijk gezegd vind ik deze samenwerking echt een toppertje voor de festivalzomer. Gather your friends voor een kleine road trip naar eender welk festival, zet de muziek lekker luid en dankzij K-Way blijf je tijdens de festivals ook mooi droog. Perfect combo!

Don't be like this chick, get you K-Way on!

© Pinterest

Met medewerking van Laura De Beir.

page loaded