Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Les Métiers Du Cuir summer slippers

Door Astrid op 03.07.2015

Voor alle Belmodo lovers die op zoek zijn naar coole slippers, we found them for you! Les Métiers Du Cuir maakt lederen slippers met verwisselbare bandjes. We houden allemaal van onze high heels, maar admit it, af en toe eens easy slippers aan je voeten zijn ook leuk!

 

De bandjes kan je zelf aanpassen aan je voet waardoor ze mega comfy zijn! De zool is lekker zacht waardoor je een walking-on-cloud gevoel hebt.

Je kan ze bestellen in de e-shop and It’s easy! Eerst kies je de maat van je lederen zool. Vervolgens kies je de kleur van je bandjes, et voila! Uiteraard kan je meerdere bandjes bestellen in verschillende kleuren. Bij elke outfit hoort een ander kleurtje, right?

Comfy and classy slippers, check! Surf snel naar de website van Les Métiers Du Cuir en bestel jouw personalised slippers! Bovendien zijn ze handgemaakt én Belgisch. Dat vinden wij een geldig excuus voor weer een paar nieuwe schoenen.

Foto's © Les Métiers Du Cuir

Met medewerking van Kristien Bogaert

page loaded