Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Tropical vibes

Door Angelique op 02.07.2015

Winteritems zijn officieel verbannen naar de donkerste hoek van mijn kleerkast en de temperaturen rijzen de hoogte in. Zomermodus is on!

De zomer inzetten doe je met de leukste festivals, tof gezelschap en sunny beats. Mijn persoonlijke favoriet? WeCanDance festival, het elektronische beach festival dat zich opnieuw vestigt aan het strand in Zeebrugge. Noteer alvast zaterdag 8 en zondag 9 augustus 2015 in je agenda.

Wat er zo leuk is aan WeCanDance? Elk jaar pakt het festival uit met een origineel thema. Vorig jaar kon je de inner Cleopatra in jezelf naar boven halen met Egyptisch geïnspireerde outfits. 

Dit jaar kiezen de organisatoren voor het thema Tropical. Een breed thema waar je echt alle kanten mee uit kan. Inspiratie nodig? Neem dan zeker een kijkje naar de Pinterest borden van het festival. We Can Dance én We Can Dress

Belmodo geeft je alvast enkele tips om je meest fashionable fauna- en flora-outfit boven te halen. 

Bloemen, bloemen en nog eens bloemen. Ga voor een complete flower look met kleurrijke prints. 

Het kan ook subtieler met een variatie op de bohemian flower look. Geef je witte kanten dress dat tikkeltje extra party-gevoel met leuke prints en accessoires

De tropical look kun je ook creëren met groene tinten: grasgroen, palmboomgroen, … Inspiratie haal je gewoon uit de natuur … 

... en uit de zee. Wees creatief met zeesterrenprints of verwerk je favoriete bikinisetje in je outfit. 

Kortom: be unique

Nu nog de schoenenNo worries, het jonge Belgische schoenenmerk Morobé helpt je uit de nood. Virginie Morobé creëerde exclusief twee versies gladiatorsandalen voor WeCanDance festival. Het resultaat: tropisch geïnspireerde sandalen in patchwork.

De Jungle Fever-collectie bestaat uit een kniehoge sandaal en een op enkelhoogte. De knee-high versie is verkrijgbaar in twee kleurenpaletten: taupe-black en sand, gold & beige. Het junglegevoel is helemaal aanwezig met metallic leer, geprint ponyhaar en veertjes

De versie op enkelhoogte bestaat uit een kaki kleurenpalet. 

De limited edition sandalen zullen in een beperkte oplage te verkrijgen zijn in de webshop van WeCanDance Festival. De schoenen van Morobé zijn verkrijgbaar in de nieuwe concept store Jackie Jane in Knokke.

Foto's © WeCanDance en Morobé

Met medewerking van Hélène Maes 

page loaded