Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Garcia Jeans: the SS2016 kick-off!

Door Michael op 02.07.2015

Op donderdag 23 juni 2015 werd Rotterdam even het walhalla voor alle Garcia Jeans lovers. Belmodo was er – uiteraard – ook bij en dan nog wel op de front row! Op een prachige locatie werden we verwend met dazzling clothes, yummy food en een stralend zonnetje. Couldn’t be better!

Van over heel Europa verzamelden denim lovers in het New York van de Lage Landen. De oude Van Nelle Fabriek zorgde voor een adembenemende setting, die trouwens op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat.

Zowel de kinder-, vrouwen als mannencollectie werden 1 voor 1 geshowd. En aan de reacties te horen werden die gesmaakt. Het dak ging er bijna af en geef toe … dat zou een spijtige zaak zijn.

De collectie kenmerkte zich vooral door veel denim!

Mijn favoriet stuk? De denim midi rok!

Garcia Jeans is een brand die altijd – in mijn ogen – met eenvoudige silhouetten op de proppen komt. Toch zijn ze keer op keer de moeite waard. Het oog voor detail van Garcia Jeans zorgt ervoor dat ze de perfecte snits weten te creëren. 

“We were founded on the simple notion that amazing design belongs to all of us” – aldus Garcia Jeans -

De kernwoorden om het merk te omschrijven? Jong, modern en sexy! Een trio dat ik absoluut weet te waarderen! Na de show was het tijd om wat verkoeling op te zoeken. Where my p-p-partypeople at?

 De afterparty was hella cool! Een mooie afsluiter van een leuke avond.

Daarna gingen we richting Nhow Hotel in Rotterdam. Wow, just wow! Met een perfect zicht op de Erasmusbrug heb ik geslapen als een roosje.

En oh ja, vergeet je SS2016 wishlist niet aan te vullen met … Garcia Jeans

Alle foto's en page icon: © Instagram @garciajeansVan Nelle Fabriek & Davy Spitaels

Met medewerking van Davy Spitaels

page loaded