Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Antwerp Vintage Market

Door Bieke op 02.07.2015

We never go out of style … en dat geldt ook voor vintage. Unieke vintage- & tweedehandsstukken blijven na tientallen jaren er nog altijd heel fashionable uitzien. Pluspunt: de kans is klein dat je andere mensen spot met een vintage YSL bag uit de seventies

Vintageshoppen is hipper dan ooit. De vele kleine straatjes in de Marais in Parijs staan vol met unieke winkels. Ook België kan er wat van. Jutka & Riska in Antwerpen en Amsterdam zijn een van mijn favoriete shops om originele tweedehandsstukken op de kop te tikken. 

Speaking of Antwerp: vintagelovers kunnen op zondag 19 juli 2015 genieten van een echt vintageparadijs. Van hippe designeritems om je kleerkast op te pimpen tot originele accessoires en leuke decoratiespulletjes, je vindt het allemaal op de Antwerp Vintage Market

De Brussels Vintage Market zakt al voor de derde keer af naar Antwerpen, aan de Bocadero Waagnatie. Aan het Bocaderostrand kan je naast het vele snuisteren op leuke deuntjes ook genieten van lekkere food & drinks. See you all van 11u tot 19u aan de Rijnkaai 150 in Antwerpen.

P.S.: Op zondag 5 juli 2015 kan je voor een vintage voorsmaakje al terecht in Brussel. Afspraak in de Sint-Gorikshallen!

Foto's © Antwerp Vintage Market en Pinterest 

Met medewerking van Hélène Maes 

page loaded