Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Anine Bing x Antwerpen: bingo

Door Tiany op 02.07.2015

Je kent het modemerk Anine Bing waarschijnlijk van zijn online shop of door een tripje naar de US. Het Amerikaanse modemerk van de Deense Anine Bing is nog niet verkrijgbaar in Europa, maar daar komt nu verandering in. Het merk koos onze Belgische modehoofdstad Antwerpen als zijn eerste Europese locatie. 

De 32-jarige Anine besloot in 2012 haar eigen merk op te richten in Los Angeles. Anine Bing deed ervaring op in de modewereld via haar modellencarrière. Daarnaast is ze ook muzikanteA beautiful woman with a vision

De collectiestukken krijgen niet de traditionele opdeling Spring-Summer en Fall-Winter. Het merk probeert tijdloos te blijven met kleren die je het hele seizoen door kan dragen. 

Bing brengt de rock bohemian style naar de Amerikaanse en Europese straten. De moderne urban woman vormt de inspiratie voor haar collecties. 

De sportieve korte jasjes in kwaliteitsvol leder of suède zijn echte must-haves. Tijdloze items die bij elke outfit passen.

Die cropped jackets vormen een stoer geheel in combinatie met lieflijke witte jurkjes. Rock-'n-roll baby!

Bing werkt naast leer en suède ook graag met zijde. We love het zijden jurkje en playsuit in army groen. 

Deze chick heeft echt aan alles gedacht. De urban chic look is niet compleet met de juiste accessoires. Ga voor een zwarte bohemian hoed met studs en bijpassende stoere combat boots.

Nog geen kennis gemaakt met het vrouwelijke urban merk Anine Bing? Tijd om daar verandering in te brengen. Afspraak vrijdag 3 juli 2015 in de Drukkerijstraat 22 in Antwerpen voor de grote opening! 

Foto's © Anine Bing

Met medewerking van Hélène Maes

page loaded