Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Doutzen dances for life

Door Ine op 01.07.2015

Wat we onze noorderburen oprecht benijden? Dat ze in het bezit zijn van 1 van de beroemdste topmodellen ter wereld: Doutzen Kroes. De Friese is met haar 30 jaar en moeder van 2 nog lang niet aan het einde van haar modellencarrière. Ze heeft o.a. tientallen catwalks voor het Amerikaanse lingeriemerk Victoria’s Secret gelopen. Wie doet haar na?


© blabberbuzz

Dat Doutzen naast haar drukke modellencarrière nog tijd vrijmaakt voor goede doelen, maakt haar een sympathiek & down to earth supermodel.

Miss Kroes zet zich in voor Dance 4 Life, een initiatief dat jongeren bewust wil maken van de hiv- en aidsproblemen wereldwijd. Dance 4 Life probeert op een interactieve manier – via dans en muziekseksuele voorlichting te geven en jongeren aan te sporen tot het gebruik van anticonceptie.

Doutzen ging in zee met het Nederlandse modemerk WE. De opbrengst van die collectie gaat integraal naar Dance 4 Life. A collab that’s worth the money.

Belmodo kreeg op dinsdag 30 juni 2015 de kans op een exclusieve preview van die collectie. 

Het INK Hotel in Amsterdam rolde de rode loper uit voor tal van verschillende ambassadrices van Dance 4 Life. Na Bekende Nederlanders was het hoogtepunt de aankomst van Doutzen. Het blonde supermodel straalde in een eenvoudige zwarte en witte outfit. 

Binnen in het hotel konden we een kijkje nemen naar de collectie van Doutzen voor WE. De collectiestukken zijn sober maar stijlvol. Net zoals Doutzen zelf op de rode loper, zijn de items in de klassieke kleuren zwart en wit.

Een echt hebbeding is het witte T-shirt met een zwart-wit-foto van Doutzen herself

Een subtielere signature van Doutzen is het witte T-shirt met de bedrukte tekst: Live Free. Een optimistische tekst met een diepere boodschap

Beide T-shirts zijn zeer stylish in combinatie met de zwarte leren rok én het zwarte leren vestje

Het vestje vormt voor mij persoonlijk het it-stuk van de collectie. Van goeie kwaliteit - echt leer - leukt dit item je outfits altijd op. 

Een basic jeansbroek kon ook niet ontbreken. Gecombineerd met het lange witte boyfriend shirt zorgt het voor een vrouwelijke en sexy look

Nog een donkere shopper en rode sjaal erbij als accessoires en je outfit is compleet

Kortom: een basic collectie maar met een diepe inhoud. Thanks Doutzen!

De Collection for Doutzen - WE & Dance 4 Life ligt vanaf september 2015 in de rekken.

Foto's © Hélène Maes en WE 

Met medewerking van Hélène Maes 

page loaded