Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Les Soeurs goes gladiator

Door Tiany op 29.06.2015

Het jonge juwelenlabel Les Soeurs heeft het helemaal begrepen. Sinds 2011 brengen de drie zussen Jules, KayClio Hendrickx hippe en kwaliteitsvolle juwelen, schoenen en handtassen. Je hoeft helemaal geen groot budget te spenderen aan statement accessoires. De armbanden van Les Soeurs in leder, half-edelstenen en edelmetalen geven je bovendien moeiteloos een zomerse bohemian chic look. 

Dit seizoen it’s all about your inner gladiator. Les Soeurs pakt uit met een eigen versie van de Romeinse gladiatorenarmband. Na het succes van de zwarte lederen statement cuff creëerden de drie zussen armbanden in zachte pasteltinten. Krachtig en stoer meets sweet

De Gladys Pastel armbanden zijn verkrijgbaar in mintgroen, nude en licht- en donkergrijs en shop voor zo'n € 129,-. Voor meer info www.lessoeurs.be

Foto's © Les Soeurs 

Met medewerking van Hélène Maes 

page loaded