Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

The Smith sense of fashion!

Door Astrid op 28.06.2015

Wie droomt er niet van om als 14-jarige te tekenen als 1 van de nieuwe gezichten van Marc Jacobs? One of the lucky ones, is Willow Smith.

En we kunnen de modeontwerper geen ongelijk geven … that kid has style.

Samen met o.a. Cher zal de dochter van Will Smith en Jada Pinkett te zien zijn in de najaarscampagne van Marc Jacobs. En I admit, de foto’s zijn super duper! Als je er zo uitziet op je 14e, dan kun je wel stellen dat ze een mooie toekomst tegemoet gaat!

“I have always preferred collaborating with the people who inspire me to give new life to the clothes we show on our runway.” – Aldus Marc Jacobs –                      

Wij, bij Belmodo, zijn fan van de stijl van de jonge Amerikaanse zangeres. Willow Smith is blazing a trail op haar jonge leeftijd als artiest & fashion icon.

I wish I had some Smith-blood in my veins, want het lijkt alsof ze enkel talent op de wereld hebben gezet. Broer Jaden maakt ook furore als acteur. En ook zijn stijl is über cool!

Met haar first singleWhip My Hair” had ze instant success, de plaat kreeg platinum en we zagen daar al een glimp van de zangeres haar quirky style. De jonge fashionista is niet bang om te experimenteren met mode.

Verschillende opvallende prints, kleuren en nieuwe shapes, you name it … ze geeft er altijd haar eigen twist aan. Het is altijd een big surprise in welke outfit ze zal opdagen, 1 ding is zeker: it’s always fashionable, in the Willow-way!

Ook haar geliefde bro heeft een uitgesproken stijl. Hij werd de biggest fashion story wanneer hij verscheen in een little dress met crochet top.

Inspiratie haalt hij vaak bij superhelden, dat is ook de reden waarom hij vaak in drapey clothes verschijnt. En hij is ook fan van black, toevallig ook mijn lievelingskleur!  

Hij is niet bang om te shoppen bij de vrouwenafdeling, de licht androgyne stijl van Jaden maakt hem een style setter. En dat op je 16e!

En onthou: #Hatersgonnahate, dus doe gewoon je ding! 

Zowel broer als zus staan bekend voor hun eigenzinnige, boundary-pushing style. En ik spreek voor beiden als ik zeg dat ze ons zullen blijven verrassen in de toekomst met hun stijl.

We keep u posted!

Alle foto's en page icon: © Pinterest & Instagram @themarcjacobs

Met medewerking van Davy Spitaels

page loaded