Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

How to travel as a real parisian

Door Tiany op 27.06.2015

Oh Paris! Mijn favoriete bestemming voor een city trip. De hipste fashion merken spot je eerst in de Franse lichtstad en Parijs is altijd voor op de nieuwste trends. En dan zwijgen we nog over de iconische modemerken Chanel, Dior en Yves Saint Laurent

Parisians know how to do it and they do it in style. Op vakantie gaan doen ze met de nodige Franse flair en dan mogen leuke kleurrijke tasjes en trolly’s niet ontbreken. Parijzenaar François Lipovetsky achter handtassen-en bagagemerk Lipault Paris weet perfect hoe ze je een fashionable touch kunnen geven op de luchthaven

Het Parijse merk is te koop in het Antwerpse Trunk & Co. Daar ging vrijdag 26 juni 2015 een exclusieve restyling en photoshoot door provided by Belmodo. Onder de gelukkigen waren een tiental duo’s van onze Lipault Paris wedstrijd. 

Het resultaat? A bunch of happy people. De winnaressen konden genieten van een lekker drankje en heerlijke cupcakes

Elk duo nam plaats in de make-upstoel voor een subtiele en naturelle look.  

Helemaal relaxed en klaar voor het weekend konden de ladies kennismaken met de collectie van Lipault Paris en kozen ze hun favoriete setje uit. 

Een professionele street style shoot kon dan ook niet uitblijven. Alle foto's spot je trouwens op onze Facebookpagina. De girls kozen hun favoriete foto en postten die op hun Instagram. Wie uiteindelijk met zijn gekozen bagage aan de haal gaat, is nog even afwachten. De winnaar wordt maandag bekend gemaakt. Nog even geduld dus ladies!

Foto's © Bram Laebens

page loaded