Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

When masculine meets feminine

Door Bieke op 26.06.2015

Naast de boyfriend jeans is er nu ook het boyfriend shirt. In allerlei kleuren, prints en maten, oversized of iets strakker en zelfs draagbaar als een shirt dress: de mogelijkheden zijn eindeloos.

De uit Genk afkomstige designer Souâd Feriani weet perfect hoe ze van een mannelijk shirt iets ultravrouwelijks kan maken. Afgestudeerd in 1994 aan de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten en na ervaring te hebben opgedaan bij verschillende Belgische modehuizen, heeft Feriani in 2014 haar eigen label opgestart, met een ode aan het vrouwelijke shirt. Goed bezig girl!

Elk type vrouw zal hier haar goesting vinden. Feriani biedt heel basic shirts aan in klassiek wit, blauw of zwart, al dan niet gepimpt met kristallen steentjes. Mag het iets meer zijn? De shirts zijn ook in een slangen- of krijtstreepjesprint beschikbaar.

Feriani’s collecties zijn hot! Het merk scoorde Tanja Dexters voor haar zomercampagne 2015, waardoor het merk trouw blijft aan zijn motto: een eenvoudig masculine item heel vrouwelijk maken. Eén shirt van Feriani en je bent ready to go. Met een oversized shirt of tuniek, gecombineerd met een riem, hippe sneakers of lange boots scoor je deze zomer gegarandeerd. Fashionable zijn was nog nooit zo gemakkelijk.

De shirts zijn in verschillende Belgische winkels te koop en worden in een mooie zwarte doos verpakt. Voor alle collectiestukken check de site

Foto's © Souâd Feriani

Met medewerking van Hélène Maes

page loaded