Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Being pregnant & preparing for summer

Door Tiany op 26.06.2015

Aaahh summer: hair gets lighter, skin gets darker … maar voor de mommy’s to be is het niet allemaal rozengeur & maneschijn tijdens de warmste maanden van het jaar. Of niet? 

1. The right proportions

Maar alle maternity kwaaltjes ten zijde, elke zwangere vrouw kan zonder veel moeite fashionable voor de dag komen. Het is een spel van juiste proporties. Gezwollen kuiten? Verberg die met een lange kleurrijke skirt of skirt dress

2. Add some white

Don’t be afraid to wear some white. Wit is het perfecte kleur voor de zomer en maakt je outfits licht en luchtig. Hou het sober. Ga voor een effen witte dress of een witte jumpsuit.

Wit op wit kan zeker in de zomer. Combineer je favoriete witte jumpsuit met een bijpassende blazer. 

3. Prints and colours

Mag het iets meer zijn? Het Belgische Fragile brengt al 25 jaar een ode aan de zwangere vrouw met elegante, printrijke en colourfull outfits. Kleden tijdens je zwangerschap hoeft helemaal niet saai te zijn. Nathalie Vleeschouwer, vrouw achter maternity brand Fragile is zelf moeder van 3 en weet dus perfect hoe een zwangere buik te omarmen

Je hoeft prints niet te schuwen. Ga voor één printrijk item in je kleerkast om overkill te vermijden. 

Sober en kleurrijk kunnen perfect samengaan. Ga bijvoorbeeld voor een hoogblauwe lange skirt

Je bolle buikje is alomtegenwoordig en die mag ook zeker en vast de hoofdrol spelen in je outfits. Ga voor een losse kimono met een comfy T-shirt. Onze Tiany is al gespot in een van de kleurrijke kimono's.

© Pinterest, Dirk Alexander, Fragile en bond girl glam

Met medewerking van Hélène Maes

page loaded