Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Sporty Profusion à Liège

Door Jan op 24.06.2015

Dankzij ons, de Belmodo crew, zijn jullie kleerkasten zonder twijfel up to date. Het enige wat nog kan ontbreken tussen de sportswear sectie in jullie inloopkast is een setje van NBMSM. Ha gotcha! Ik wed nu dat bijna iedereen automatisch NMBS las... of anders was ik de enige en beging ik nu een schaamtelijke big fail. No stress onze Belgische spoorwegendienst heeft geen eigen collectie uitgebracht. OMG stel je voor, sounds horrible. Niet over nadenken, straks heeft niemand nog een goede nachtrust.

No no no ik heb het over hét nieuwe 100% Belgische kledingmerk NBMSM. Daarvoor steken we de taalgrens over naar het verre Luik. Daar maken we kennis met de stoere grieten behind the scenes.

Dit brand is een clash tussen fashion designer Megan Scott Manolova en graphic designer Nisrine Ben Abdeslam. Dat de prints er zo goed uitzien is dan ook geen verrassing want Nisrine verzorgde lange tijd de graphics voor het festival Les Ardentes.

Dat Luik veel te bieden heeft kon je al eeder lezen in het artikel: Luik zo veel meer dan wafels. Vanaf nu kan je dus ook deze 2 damens tegenkomen in de kleine community Liègoise. Deze 2 tough gals groeiden beide op in de ruige underground scene en weten maar al te goed dat je hard moet knokken om iets te bereiken. 

Persoonlijk vind ik dat diie "Do you have a problem with me" vibe sterk voelbaar is als je kijkt naar de sfeer van de looks. These ladies zijn in elk geval geen katjes om zonder handschoenen aan te pakken als je ze tegenkomt op straat I guess.

Valt het op dat ik mega fan ben?! Hoe graaf zijn deze foto's dan ook? De combinatie van de marble prints samen met de felle kleurtjes zorgen voor een sterk contrasterend effect. De ontwerpsters willen een brand neerzetten dat zowel sexy, comfy als stylish is. De typische all day look dus. Een dagje shoppen in je NBMSM outfit daarrna je dagelijke workout fixen en after that nog wat drinks meepikken.

Bij elk item proberen ze die broodnodige dosis skin te tonen, maar op een niet-vulgaire manier. Je sporty look krijgt een vibrant design en een hele nieuwe feel. De kledij herken je meteen door de strakke lijnen, innovatieve prints & een hoog stretch gehalte. Die onmogelijke bikram yoga moves zijn vanaf nu een zacht gekookt eitje. 

BTW good news for me en natuurlijk andere mode loving boykes out there: NBMSM is er ook voor mannen! Toffe tank tops, T-shirts en een paar sexy mennings die goed strak zitten op bepaalde plekjes... kuchkuch maken van mij weeral een gelukkig mens. Een fitness vol met dit soort sport outfits gaat mij zeker wel dat extra duwtje in de rug bezorgen, gniffel gniffel.

Trouwe fans van de #SYTYCD serie op VTM hebben deze sporty spice's zonder twijfel zien passeren. Ja, ik beken: I'm a fan en herinner het mij nog alsof het gisteren was... (klinkt heel serieus). Tijdens de performance van BruceLeBruce I was like: "Waar komen die pakjes vandaan?!". 

Now we know hé peepz! Bekijk hieronder hoe moveable deze geweldige outfits wel niet zijn.

Even Major Lazer is niet vies van een NBMSM outfitje. De launch party vond plaats in de nieuwe Luikse club Reflektor. Ik kan me voorstellen dat Mr. immens zijn dansmoves er 100 x beter uitzagen in zijn pure Belgian pakje. Een hoop zweeterige Bollywood Lean On dansjes in NBMSM kan niet anders dan indian firework geven. Zonder twijfel een echte 'I wish I was there ' - party

De hele collectie kan je makkelijk shoppen op de webshop van NBMSM. Ik heb in ieder geval mijn stuks al gescoord! Natuurlijk met de intentie om nu écht eindelijk fashionable te kunnen gaan sporten. But we all know dat die voornemens niet al te veel voorstellen. Oh well, toch maar weer een andere streetstyle outfit weten te pitchen. Welk item is jouw favoriet? 

Foto's © NBMSM en gokaycatak.com

page loaded