Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Dior & I: the movie

Door Tiany op 24.06.2015

Hoe hard ik ook probeer, ik kan het niet wegsteken. Ik ben a little bit nosey, luister stiekem andermans gesprekken af en gluur graag binnen in de huizen van onbekende mensen.

Dat brengt me weleens in benarde situaties, maar it's worth the risk

Af en toe wordt my inner Nieuwsgierig Aagje extra verwend. Zoals bij Dior & I, bijvoorbeeld! 

De film biedt je een ongeziene blik achter de schermen tijdens de voorbereidingen van Raf Simons' eerste couturecollectie voor Dior

Dior & I toont hoe veelzijdig Simons' werk bij Dior is. De film begint bij zijn eerste klungelige kennismaking met zijn toekomstige werknemers en eindigt met de euforie die heerst nadat de laatste modellen de runway hebben verlaten.

Ook de naaisters van het couturehuis hebben een prominente rol in de film. Ze vertellen over de geest van Monsieur Dior die rondspookt in het atelier, tonen welke zoetigheid ze eten tegen de stress en het wordt duidelijk hoe ongelooflijk getalenteerd ze allemaal zijn.

Dior & I toont je hoe het ontwerpen van een couturecollectie lijkt op een razendsnelle rit op de rollercoaster. Eentje die je niet alleen doet schreeuwen om meer, maar je ook achterlaat met dubbel zo veel respect voor de designer en zijn team.

Zelf zien? De film wordt gereleased op woensdag 8 juli 2015.

Foto's © Instagram Dior & I

Met medewerking van Yasmine De Wilde

page loaded