Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Summer’s got your backline

Door Isabelle op 23.06.2015

Schaf jezelf enkele welgekozen zomerjurkjes aan tijdens de solden en je hebt een zomerlang geen enkele ochtend zorgen over wat je die dag moet aandoen. Ciao urenlange discussies met de spiegel over welk topje je kan combineren met welk rokje ... #firstworldproblems

Gewoon 1 kleedje kiezen, kort, lang, casual, chic en BAM je kan de deur uit, de zon in! Profiteer ook meteen van die warme zomermaanden om wat backline te tonen. Frankly my dear I don’t give a damn about the décolleté. We’ve all been there, nothing new on the horizon or hemline ... De opn rug daarintegen is veel verrassender, een heel nieuw territorium! En o wat een oneindeig aanbod leuke varianten!

In deze maxi jurk van Free People zou ik gerust de hele zomer kunnen wonen, zo comfy en luchtig lijkt me dat op een hete zomerdag! Laat de wind maar waaien please door die rugopening.

Dit prachtige rugontwerp van H&M conscious heeft een hoog Game of Thrones-gehalte, zo waan je je misschieen wel op een heerlijke zonnige vakantie in Meereen. Get your tan on Khaleesi’s.

Een zwoel avondfeestje? Don’t worry dit zijden kleedje van Tibi has got your back. De zon zal ‘s avonds misschien niet meer branden op je rug, maar de ogen van een toekomstige zomerliefde hopelijk wel.

 

Free the spine in dit kleine zwarte jurkje van Zara. Dit leuke model is helemaal geschikt om een op een zomerse citytrip lekker fris en fit te blijven.

 

Voilla, wat je plannen ook zijn deze zomer, er is altijd wel een geschikte backless dress voor, dat worden massa’s #backfie vakantiekiekjes dus.

Foto's © Free People, H&M, Tibi, Zara

page loaded