Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

New in town: Jackie Jane

Door Tiany op 23.06.2015

Fashionlovers attention! Zondag 28 juni is Knokke een hotspot rijker. De nieuwe conceptstore van Belgische blogger Nanouk De Cauwer strandt neer in our most beloved badstad. 

Nanouk is met deze winkel niet aan haar proefstuk toe. De Belgische onderneemster heeft een eigen e-shop met exclusieve vintage designeraccessoires. Zot van de tassen van Chanel of de pumps van Valentino? Neem dan zeker een kijkje op haar blog. Een deel van haar prachtige designerstuks zullen ook te koop zijn bij Jackie Jane. 

De conceptstore Jackie Jane by Nanouk le blog wil aan de shoppers onder jullie een totaalervaring aanbieden. Naast de hipste merken heeft de winkel ook leuke interior goodies én een restaurant.  

Waarom ik vooral een bezoekje zal brengen? Om een fluffy bomberjacket van The Design Studio Hawarden te scoren! Al wekenlang droom ik ervan een prachtexemplaar van het Britse duo Pattinson (moeder en dochter) te bemachtigen. Elk stuk is uniek en handgemaakt. Voorlopig is er nog geen website, maar de jasjes vliegen de deur uit. Je snel reppen naar Jackie Jane is de boodschap!

In de shop van Nanouk vind je ook tal van jonge Belgische merken, zoals het schoenenmerk Morobe, knitwear van Kim Stumpf, kunstzinnige T-shirts en sweaters van Lieselot Cosijns en zonnebrillen van optiek Lammerant uit Deinze. 

See you all zondag 28 juni 2015 @ Driehoeksplein in Knokke

© Jackie Jane & The Design Studio

Met medewerking van Hélène Maes 

page loaded