Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Walk, walk fashion baby!

Door Astrid op 21.06.2015

Babyboom alert, de laatste maanden zijn er heel wat famous ladies bevallen of zwanger. Ook onze eigen miss T is in blijde verwachting van haar 3e mini-me. Dat de tijden veranderd zijn, is een feit. De kleinsten onder ons zijn van bij de geboorte heutzutage al fashion kings or queens.

De babyspulletjes en -kledij van weleer hebben een mooie upgrade gekregen en in België zijn er genoeg mogelijkheden om jouw baby corner volledig te pimpen. Om nog maar van de babykleertjes te zwijgen.

Le Petit Bateau

Wie op zoek is naar kids clothes, gaat op reis met Le Petit Bateau. Het is de klassieker als je op zoek bent naar een leuke outfit van de beste kwaliteit. Ze hebben zowel kleertjes voor de kleinste ukkepukken als voor oudere kinderen.

De tijdloze, preppy stukken van Le Petit Bateau zijn altijd een goed idee voor je kids. Als je trouwens jouw kleinste piraatje de perfecte marine look wil geven, dan moet je inschepen bij Le Petit Bateau.

Something Strange

Heb je liever eens iets anders voor jouw little ones, dan kan je binnenspringen bij Something Strange. De referentie voor unieke, kleurrijke en grappige kinderkleding in België. En alles wordt handgemaakt bij deze shop. Jouw kinderen zullen er meteen origineel uitzien.

Something Strange organiseert op zaterdag 27 juni en zondag 28 juni 2015 een grote stockverkoop. Place to be is Hasselt! En als je er dan toch bent , kan je ook voor jezelf een rokje scoren. 

Max&Lola

Het merk die een collectie heeft voor kinderen tussen de 6 maanden en 16 jaar is ook one to remember als je jouw kinderen in een nieuw kleedje wilt steken. Max&Lola heeft on-trend clothes die draagbaar en classy zijn. De stukken zetten de persoonlijkheid van je kind in de verf en all eyes will be on him/her!

Max&Lola invites you to their unconventional world.

Pépin La Lune

In hartje Brussel vind je er de mini concept store Pépin La Lune. Hippe kleertjes, schoentjes, knuffels en allerlei hebbedingetjes zijn te koop in de winkel.

De huiselijke sfeer die er aanwezig is, is ab-so-luut iets wat ik kan smaken. En ik ben ervan overtuigd jullie ook na een bezoekje!

De speelse, moderne en tijdloze pieces zijn voor mij in combo met de atmosfeer van de winkel, definitely a drop by place!

Mini Rodini

Vergelijkbaar met Pépin La Lune kan je bij Mini Rodini leuke grafische designs scoren. Vooral de kruippakjes van het merk zijn voor mij het neusje van de zalm. Ik zou bijna de pakjes zelf willen dragen.

Too bad, I’m not that ini mini tiny winy anymore!

Biss Concept

Voor de inrichting van je babykamer, kan je origineel uit de hoek komen door Bliss Concept in te schakelen.

De winkel heeft een leuke assortiment aan interieurspullen, beddengoed, baby care en jawel … ook kledij. De minimalistische stijl van de artikelen in de winkel zijn voor mij de way to go!

Fragile

Last but not least mogen we de toekomstige mama's ook niet uit het oog verliezen. Fragile van Nathalie Vleeschouwer wil comfortabele mode aan zwangere vrouwen aanbieden die hen mooi en sensueel laat voelen.

Want once you're preggy, begint alles op te zwellen. Bye Bye summer body. Toch is dat net het toppunt van vrouwelijkheid, de kledij accentueert die vrouwelijke elegantie. So embrace your belly!

Alle foto's en page icon: © Instagram @Bliss.concept © Instagram @Mini_rodini © Instagram @Pepinlalune © Instagram @petitbateau © Instagram @Max&Lola © Dirk Alexander © Fragile

Met medewerking van Davy Spitaels

page loaded