Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Belmodo Superheroes Shopping Night @ Smets

Door Angelique op 19.06.2015

Gisterenavond was het eindelijk zover!

Al wekenlang keken we hier bij Belmodo uit naar onze Belmodo Superheroes Shopping Night @ Smets. En wij niet alleen, een aantal Belmodo lovers onder jullie mochten zich gelukkig prijzen.

And what a night it was! Shoppen bij Smets is voor de meeste onder ons sowieso al crazy, maar shoppen bij Smets aan -50% is crazy².

Iedereen kwam fashionable voor de dag en zag er mesmerizing uit, #shinyhappypeople.

Alle lucky ones werden hartelijk ontvangen met een glaasje bubbels en overheerlijke hapjes. DJ Ouni zorgde voor coole beats. Oh ja, sommigen waanden zich echt op een dansvloer.

Ook onze Tiany zag er weer stunning uit! Ze bedankte iedereen voor zijn of haar presence & invited every fashionista to do some crazy shopping.

Iedere lady kreeg ook de kans om stylingtips aan onze überfashionista te vragen.

Bovendien kon je genieten van een Cosmeticary beauty booth én een nail bar. Maar het meest populaire die avond was toch wel de Sharing Box, een customized photobooth. De gekste en grappigste poses passeerden de revue. Het was een shopping night zoals een shopping night hoort te zijn dus.

Natuurlijk werd er vooral (veel) geshopt, iedereen ging met een goed gevulde shopping bag naar huis, en ook wel met een empty wallet. Oops!

De ene ging naar buiten met een paar designershoes die ze nu eindelijk van haar wishlist kan schrappen, de andere vond haar droomjurk of die ene it-bag waar iedereen het over heeft.

1 ding is zeker: we shopped till we dropped!

Bekijk hieronder alle foto's van de avond. Tag away!

 

© Dirk Alexander

Posted by Belmodo.tv on vrijdag 19 juni 2015

 

Pictures © Dirk Alexander

page loaded