Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

#ihavethis thingwithfloors to the next level

Door Jan op 17.06.2015

Bon, statement made: een leven zonder Instagram? Ik kan het mij echt niet meer voorstellen. Alle andere social media kunnen voor mijn part gestolen worden, maar van mijn ig account blijven ze af! 

Op mijn luie zondag kan ik echt urenlang scrollen door mijn Instagram feed. Vroeger bereikte je een limiet tijdens het scrollen omdat sommige posts al veel te oud waren: dieptepunt van de dag. Thank god aanhoorde Instagram mijn smeekbeden want sinds kort is deze limiet verleden tijd. Dank u app voor het eindeloos scrolplezier. You made this world a better place


(Soon to be pimped!!!)

1 van mijn favoriete posts die minstens 1x per week op mijn account verschijnt is sowieso de #ihavethisthingwithfloors of gewoon een tof shot van mijn poezelige voetjes in een leuk decor. Alle mede-Instagramfanaten snappen volledig de: "Always on the hunt" quote om deze kiekjes op te leuken. 

Wel, me has found something for you! Die Britten komen altijd aanzetten met de gekste ideetjes en we love it. Welgekomen CLEO BE. Ik voel nu al dat er een vruchtbare samenwerking in de maak is.

Wereldwijd zijn de grote modehuizen hun nageltjes stillaan aan het afknabbelen omdat ze zelf niet op dit ingenieuze idee kwamen: shoe clips. Cleo Barbour heeft altijd al een passie gehad voor de wondere wereld van schoenen. Een stevige dosis 'work hard, play hard' en haar droom kwam uit, namelijk een eigen schoenlabel

De collectie bestaat uit enkele pumps, botjes, flats en open sandalen. Naast kleurrijke schoentjes maakt ze menig fashionista's happy met haar originele footwear accessoires. Het zijn dan ook deze goodies die mijn aandacht trokken en ik moest dit gewoon met jullie delen. 

Op de site van CLEO B kan je haar plugs bewonderen en shoppen. Be prepared want het aanbod is breathtaking en je gaat het niet kunnen weerstaan om er 1tje in je winkelmand te droppen. Check dus eerst je financiën en ga dan pas een kijkje nemen - ik spreek uit ervaring.

Kijk toch eens naar deze fluff bollen. Zijn ze niet ge-wel-dig?! Wat dacht je van een pink one voor op je witte Nike air sneakers? Of misschien een blauwe, oranje, zwarte, witte... Colorblocking, zijt maar zeker!

Ben je iets minder crazy in de coconut kan je ook gaan voor fancy LA bling bling. De Hollywood clips zorgen dat je alledaagse sneaker in 1, 2, 3 red carpet-waardig wordt. Het lijkt wel of je lievelingspumps bezet zijn met echte Swarovski kristallen. 

Bij de Monogram shoe clips kan je op een gouden of zilveren plaatje je eigen initialen laten drukken en je favoriete paar schoenen nu echt de jouwe maken. Moest je ooit 1 verliezen tijdens een wild night out hoef je niet meer te stressen. De eerlijke vinder zal je meteen weten te vinden. 

Ziezo, iedereen kan zich binnenkort verwachten aan een gepimpte #shoefie post op mijn famous ig account @jan_weekly. Aarzel zeker niet om je eigen creatie met ons te delen via social media. Belmodo en ik kijken alvast uit naar een veel kleurrijkere Instagram feed. Laat die voetjes maar komen! 

Foto's © Cleo B

page loaded