Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Elisa Lee by Leonie

Door Angelique op 17.06.2015

Hoor je ze al? De sirenes, toeters en bellen die een collab van jewelste aankondigen? Nee? Spits dan nu je oren of lees gewoon rustig verder want Belmodo has got some great news to share!

Arsenal's frontzangeres Leonie Gysel heeft naast een klok van een stem nog heel wat meer te bieden. Als creatieve duizendpoot pur sang en moeder van 2, vult ze haar dagen als styliste en visagiste, auteur en zangeres. Dit voorjaar werd haar CV nogmaals aangedikt toen ze samen met vriendin Nathalie Vleeschouwer de rock 'n roll bubble collectie lanceerde.

En nu duikt Leonie van de ene collab in de andere. Dit keer met dé krak in het bijouvak Elisabeth Leenknegt aka Elisa Lee. Geboren uit een familie van glaskunstenaars, noemt Elisabeth zich edelsmid, designer en glaskunstenaar in hart en nieren. Met een stevige portie passie, overgoten met een flinke scheut humor, maakt én ontwerpt Elisabeth juwelen van handgesmeed zilver en mondgeblazen glas.

"Elisabeth ken ik al lang. Ze heeft me altijd gesteund en vaak juwelen geleend om mijn podiumoutfits op te smukken. Ze is net als ik onderneemster en nu ook moeder. Een straffe madame. Het was tijd om iets terug te doen: waarom zouden we niet samen juwelen ontwerpen?" - zegt Leonie -

De speelse en kleurrijke juwelenfamilie van Elisa Lee krijgt er een reeks van stoere broertjes en zusjes bij. De twee ladies ontwikkelden samen een collectie geïnspireerd door 3 woorden die Leonie nauw aan het hart liggen: rock-'n-roll, familie en quotes.


"De rock-'n-roll vind je terug in de 3 puntjes die in elk juweel werden verwerkt. Die verwijzen naar de gaatjes in de festivalbandjes maar evenzeer naar het feit dat ik nooit een punt gebruik als ik een zin afwerk... maar 3 puntjes. Het is sterker dan mezelf!" - dixit Leonie -

Curious naar dé boss babe collab van het jaar? Op zaterdag 27 juni 2015 wordt de capsulecollectie Elisa Lee by Leonie gelanceerd in de shop in Gent én online. See you there?

Neem een kijkje op de website of neem contact op met Elisabeth via [email protected] voor meer info. Spread the love en vergeet de dames niet te volgen op Instagram: @elisaleejewel en @leoniegysel.

Foto's: © Elisa Lee

Met medewerking van Valentine Vandenbusche.

page loaded