Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Foxes goes foxy for H&M

Door Tiany op 16.06.2015

H&M loves music & Foxes makes good music! Dat bewijst haar Grammy award. De Britse singer-songwriter Foxes, alias Louisa Rose Allen, wordt het gezicht van een nieuwe H&M-campagne in juli. De zangeres showt de eerste looks van de Divided herfscollectie 2015.

De campagne werd geshoot in hot en sunny LA. Foxes droeg stoere mixen van new season essentials: bomber jackets, varsity sweaters, slogan T-shirts, mini rokjes en bootcut jeans.

Foxes en H&M zijn 2 handen op één buik. De zangeres heeft de perfecte stijl voor de campagne, haar effortless look is een inspiratie voor veel fashionable ladies. De collectie bevat heel wat hippe stukken die zowel samen gedragen kunnen worden, of gecombineerd in many different ways.

Divided AW2015 is speelse mix om mee te experimenteren met persoonlijke stijl. Denk een mosterdgele lace top, een lange zwarte fluffy gilet of een mini short met etnische print.

De collectie is wereldwijd beschikbaar in geselecteerde H&M-winkels vanaf midden juli. De chunky-heeled platforms staan al op Belmodo’s verlanglijstje!

Ben je je nog steeds aan het afvragen van welk liedje je Foxes kent? Ik wed dat het Let Go For Tonight is!

Foto's © H&M

Met medewerking van Margot D'Hoore

page loaded