Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

The Fashion Mini Bar: geniaal!

Door Koen op 15.06.2015

Mijn favoriete bezigheid voor de zomer is reisboekjes doornemen of online wegdromen van de perfecte get-away.

Het moeilijke is altijd knopen doorhakken … Where to go?

Maar dat is nog mijn kleinste zorg! Het inpakken zelf … that’s when the real struggle begins. Na mijn kleerkast ontelbare keren binnenstebuiten te keren, denk ik steevast: “Yes, alles is gepakt … ready, set, go!”

Helaas blijkt dat altijd een utopie! Eenmaal in het vliegtuig of in de trein kom ik tot de vaststelling dat ik mijn comfy shoes of favoriete necklace ben vergeten. Frustratie alom natuurlijk! Het liefst zou ik dan rechtsomkeer maken, maar dat gaat helaas niet …

En alsof dat niet genoeg is begint het - eens aangekomen op de bestemming - plots te regenen of wordt het plots snikheet ... Lost all hope in onze weergoden! “Had ik nu maar die regenjas ook meegenomen”.

Pimkie heeft een nieuwe en innovatieve manier gevonden om zichzelf onmisbaar te maken bij de modebewuste vrouwen.

De winkelketen weet dat vrouwen vaak spulletjes vergeten of niet de juiste bij hebben op hun trips en biedt daar nu een antwoord op.

Het nieuwe shopping concept is all about “the hotel, motel, Holiday Inn” experience!

De Mini Fashion Bar is de lifesaver voor elke vrouw die strugglet met koffers pakken! 

In hotelkamers bevindt zich vanaf nu dus een Mini Fashion Bar, die unieke silhouetten verzamelt aangepast aan jouw locatie! De outfits werden gekozen door modebloggers, so you don’t have to worry about the fashion “factor”!

De Fashion Bar wordt geïntegreerd in de kleerkast van de hotelkamer, feel free om de outfits eens te testen!

Is jouw maat niet aanwezig in de kast? Just call the fashion concierge via de roomservice. Betalen doe je pas bij het uitchecken. Geef toe, iets handiger dan dat bestaat niet!

Het concept werd ontwikkeld door Happiness Brussels en werd voor het eerst getest in hotel Banks in onze - loved shopping city - Antwerpen! De succesformule wordt binnenkort uitgebreid naar andere grote steden als Amsterdam, Barcelona, Berlijn, Milaan en Parijs!

Enjoy your stay!

Alle foto's en page icon: © Pimkie © Instagram @pimkie © WeHeartIt

Met medewerking van Davy Spitaels

page loaded