Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

EAT.STREET.REPEAT

Door Michael op 13.06.2015

Food is al een hele tijd trending. Denk maar aan de hashtags #food en #foodporn die lichtjes overshared worden op social media. Daarnaast duiken overal in het land nieuwe kookboeken, -programma’s en food concepts op.

Onze landgenoten staat dan ook niets voor niets gekend als Bourgondiërs.

Iedereen houdt van lekker eten, geef toe? Of het nu streetfood of haute cuisine is, the Belgians love it! En gelijk hebben we!

Een Mc Belge, Haute Dog of liever een French Fry? Nee, het zijn geen nieuwe varianten op het bekende streetfood.

Het jonge Belgische label O’Rèn brengt een limited edition zomercollectie uit en guess whatit’s inspired op de eetcultuur van vandaag.

“Op straat vind je nu gezonde fastfood zoals pompoenfrieten en op restaurant kan je dan weer streetfood zoals hamburgers van puur rundsvlees bestellen. Voldoende inspiratie voor ons om een nieuwe collectie te ontwerpen die helemaal inspeelt op deze foodtrend.” – aldus designer Michael Wauman –


Dat onze modeacademies heel wat talent afleveren, weten we maar al te goed. Michael Wauman en Nathan Murillo hebben van een opleiding genoten aan de academie van Sint-Niklaas.

Met O’Rèn brengen ze een frisse, jonge wind in het Belgische modelandschap. De prêt-à-porter is 100 % Belgisch en fashionable!

O’Rèn doet een belletje rinkelen bij menig fashionista door hun sweaters met "Belgique Belchique" opdrukken. Maar aan dat succesverhaal wordt er nu dus een nieuw hoofdstuk gebreid.

Binnenkort loop je dus rond met een Haute Dog of Mc Belge op jou borstkas. De collectie brengt daarnaast ook nog jeanshemden met sequins en een volledige multicolor sequin blazer. Time to leave a sparkle everywhere you go!

De zomercollectie is sinds eind mei verkrijgbaar bij Just Julia in Antwerpen en Knokke maar ook op de webshop van het merk!

Time to order someEATSTREET- food.

Alle foto's en page icon: © Instagram @o_ren_official

Met medewerking van Davy Spitaels

page loaded