Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

UNIQLO x LEMAIRE

Door Michael op 11.06.2015

If you love fashion dan heb ik goed nieuws voor jou want voor de … keer mag ik een collab aankondigen.

Deze keer doet UNIQLO het met LEMAIRE en krijgt zo de award voor Next Big Collaboration! Congrats!

De collab tussen beide brands is a match made in heaven aangezien ze dezelfde filosofie nastreven. De producten representeren het LifeWear concept “simple made better”.

UNIQLO and LEMAIRE gebruiken high quality materialen in hun collectie die very affordable is. De samenwerking leverde sophisticated maar toch heel draagbare en tijdloze stukken op.

Het groene, witte, rode en navy kleurenpalet van de collectie is very on-trend. Elke item combineert elegantie met relaxed, comfy en moderne invloeden. Ideaal voor tijdens de wintermaanden!

Als de merken bij jou niet onmiddellijk een lampje doen branden, ben ik hier gelukkig nog met een nieuw lampje!

LEMAIRE is een Frans merk van Christophe Lemaire en Sarah-Linh Tran. Het merk brengt collecties inspired by de straten van Parijs. De kledij is heel wearable voor elke dag met oog voor details.

UNIQLO is een wereldwijd Japanse retail holding die 7 brands onder zijn vleugels heeft: Comptoir des Cotonniers, GU, Helmut Lang, J Brand, Princesse tam-tam, Theory en UNIQLO.

De mannen- en vrouwencollectie is te verkrijgen in de UNIQLO stores verspreid over de hele aardbol, maar ook online op de webshop.

Check it out!

Alle foto's en page icon: © Instagram @uniqlo_uk © UNIQLO © LEMAIRE

Met medewerking van Davy Spitaels

page loaded