Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Nieuw Pools-Belgisch label: From Warsaw

Door Angelique op 11.06.2015

Mniej znaczy wiecej!  Onmogelijk om uit te spreken voor de doorsnee Belg, maar gooi het in de vertaalmachine en het geeft je less is more! Vanuit die gedachte ontwierp Daria Gora haar eerste kledinglijn From Warsaw.

De Poolse modeontwerpster vond ondertussen haar vaste stek in België en stampte van hieruit meteen haar eigen fashion label uit de grond.

Een overload aan OOOH's en heart rates die spontaan de lucht ingingen: Belmodo sneaked a peek en was instant wild van de collectie.

Daria liet zich voor haar debuutlijn inspireren door de minimalistische fashion trends uit de late nineties en early nillies: comfortabele mode die tegelijk erg stijlvol in elkaar stak.

“Carolyn Bessette Kennedy vormde de belichaming van die minimalistische stijl. Zij slaagde erin om een eenvoudige zwarte coltrui of een shift-jurk er heel modieus te laten uitzien.” – aldus Daria Gora-

Met From Warsaw richt ze zich op vrouwen die houden van eenvoud en die ervan overtuigd zijn dat minder meestal meer is.  

De all-season collectie verzamelt tijdloze stukken in neutrale kleuren en eenvoudige snits. En of je nu appel, peer of zandloper bent, elk lichaamstype vindt hier zijn gading! Triple win!

Kortom: simple yet sophisticated kledingstukken waardoor je wardrobe moeiteloos de tand des tijds doorstaat.

Ben je even psyched als Belmodo? De collectie is verkrijgbaar via de webshop en in geselecteerde winkels.

Do zobaczenia, Belmodo-lover!

Foto's: © From Warsaw

Met medewerking van Valentine Vandenbussche.

page loaded