Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

H-UGG-ing high in the sky!

Door Tiany op 10.06.2015

Feeling comfy shoes! Wat is het 1ste merk waar je aan denkt bij ''Nou lekkere schoentjes''? Don't think, just puke it out ... Nee, geen Crocs! Still talking fashion here.

Zonder twijfel UGG Australia. Hoeveel vriendinnen van mij elke winter opnieuw lekker ingeduffelde voetjes hebben, it's surreal. Telkens ik die zalig donzige botjes spot, wil ik ze van hun lijf sleuren als catch of the day

Nu is de winter eindelijk voorbij, is spring op zijn hoogtepunt en staat de zomer voor de deur. Tijd voor een goed paar spring shoes dus! En thank God is het eindelijk nog eens de beurt aan onze mannelijke fashion lovers want UGG stelt zijn nieuwe Men's Spring Fathom collection voor. 

UGG vond het tijd om de mannen eens goed te verwennen en voegt een hele nieuwe technologie aan de collectie toe. To all the hunks out there: nooit meer zere voetjes dankzij de Treadlite by UGG technology

Treadlite by UGG gebruikte de nieuwe RMA-technologie voor het produceren van de ideale zool. De nieuwe textuur van de buitenzool biedt het hoogste comfort tijdens je long & short walks. Sta me toe even alle voordelen voor je op te sommen, just to keep it simple

1) Treadlite geeft je vleugels: in tegenstelling tot andere foam outsoles heeft deze samenstelling een lichtere textuur omdat er geen extra rubberen onderdelen moeten worden toegevoegd. De Treadlite-zolen zijn namelijk de super heroes in het weerstaan van externe schuring. 

2) Zelfs zonder de bekende furry donsjes in de UGG-schoenen zorgt de Treadlite zool bij deze not-killer shoes ervoor dat je elke dag op wolkjes loopt. Dat bedoel ik letterlijk, misschien ook wel figuurlijk. Wie weet zweef je zo high in the sky met je UGG's dat je de ware nog leert kennen daar in de 7de hemel. 

3) De mix van deze Treadlite zool bevat een rubberen component en wat is het voordeel van rubber? Jep, grip! Zowel op een droge als natte weg, straat, trap, vloer ... heb jij altijd de beste stabiliteit.

4) It's going to be a bumpy ride! Oké, geen probleem, even mijn Treadlite shoes by UGG zoeken. Dankzij de kussentjes in de zool blijft de kwaliteit van de zool behouden. Hoe langer de rit, hoe beter!

Bekende UGG Men modellen worden voor de SS2015 voorzien van deze nieuwe ultra comfy zolen. En ze zien ze er nog eens stijlvol uit ook!

Om deze nieuwe collectie feestelijk in de fashion scene te ontvangen, organiseerde UGG Australia een interessante gathering voor enkele big names in de modewereld. Natuurlijk kon Belmodo hierbij niet ontbreken. Onze eigen Michaël Schockaert sprong op de trein richting Londen om de Belmodo-kleuren te verspreiden op Oxford street. 

Na de voorstelling van de nieuwe mannencollectie werden de gasten uitgenodigd om lekker te dineren. Oh boy en niet zomaar dinneren maar high in the sky een heus 4-gangenmenu naar binnen schuiven. Sounds like big fun en een goede dosis extreme #foodporn

@belmodomichael mocht genieten van heerlijk eten tijdens een diner hoog in de lucht. 

Het enthousiasme over de nieuwe UGG-collectie droop eraf bij Mr. Schockaert bij zijn terugkomst op de Belmodo office. Het hele Belmodo-team is alvast fan.

Zie je jezelf, daddy of je hubby ook al over de straten zweven, bouncen en springen met zijn nieuwe voetkussentjes?

Check it out want deze pareltjes liggen in de winkels op jou te wachten. 

Foto's © UGG Australia

Met medewerking van Jan Van Eldere

page loaded