Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

MASCULIN!

Door Lars op 09.06.2015

Dat België barst van het talent wordt nogmaals bewezen. Who runs the world? Belgians, als Lore Van Keer en Mieke Dierckx, 2 getalenteerde ontwerpers die hun krachten bundelen.

Die united power leverde dazzling accessoires, ze zijn echter wel men only.

Sorry ladies, de mannen krijgen ook hun momentje om te shinen

Als man kan ik dat alleen maar toejuichen. De lijn die MASCULIN gedoopt werd, brengt verfijnde accessories die de talenten van beide vrouwen bundelt. Lore Van Keer staat bekend voor haar strakke lijnen en Mieke Dierckx dan weer omwille van haar ledertechnieken.

En when these 2 meet each other ... 

... levert het spetterend vuurwerk op! De lijn is enkel voor mannen en dat komt als geroepen. Er is eindelijk een antwoord op de vraag naar mannenaccessoires. Yay!


Tijd dus om onze outfit te stylen met zilveren of golden zegelringen, manchetknopen, zilveren ringen, armbanden, riemen en je kan ook kaarthouders scoren in de collectie.

Als kers op de taart zijn de creaties van de Vlaamse chicks ook adaptable.

De ringen en manchetknopen kunnen easily van look veranderen door het stukje leer te laten vervangen of te personaliseren.

Op zaterdag 18 juli en zondag 19 juli 2015 wordt de collab extra in the picture geplaatst. Place to be wordt The List Pop UP op Zeedijk 514 in Knokke. Kom langs en krijg persoonlijk advies van de ontwerpers while sipping a drink.

De perfecte gelegenheid om naar ’t zeetje te trekken deze zomer, niet?

En oh ja, zondag 14 juni is het Vaderdag

Laten we het glas heffen op MASCULIN!

Alle foto's en page icon: © MASCULIN

Met medewerking van Davy Spitaels

page loaded