Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Bellerose SS2015 collection

Door Koen op 09.06.2015

Vorige week kreeg ik de kans om al a glimpse op te vangen van de nieuwste AW015 collection van Bellerose. Het zag er veelbelovend uit, dus bereid je al maar voor op next season

Deze sequin skirt en knitwear staan op mijn wishlist!

But first things first! Laat ons eerst nog volop genieten van de summer voor we ons weer induffelen in dikke winterjassen, want ook de Spring Summer collection van Bellerose mag er wezen. Ik ben fan!

Voor de SS015 collection zocht het Belgische merk zijn inspiratie bij Frida Kahlo en haar opvallende schilderijen, de naive beauty of Mexican folklore en de rebelse stijl van Californian bikers.

Het resultaat zijn traditionele motieven, relaxed shapes en contrasterende texturen die de collectie de charmante en elegante uitstraling geeft zoals we van Bellerose gewoon zijn.

The womenswear line wordt overheerst door fluidity, looser volumes en versieringen als kant, pailletten en contrasterende afwerkingen.

Blush tones zijn belangrijk dit seizoen. Nude, stone, biscuit en beige zetten de toon. Pastelkleuren worden in evenwicht gebracht met warmere tinten.

Bij the menswear collection ligt de nadruk op beautifully made separates die bij elke gelegenheid passen. Mannelijke en strakke vormen, dat is waar het om gaat.

Sterke grafische strepen zijn een terugkerend motief, maar ook nautical chic zit in de collectie. Pastels domineren de collectie, wat het combineren makkelijk maakt.

Bezoek de webshop van Bellerose of ga langs in een van de winkels en spend all your money!

Pictures © Bellerose, © instagram.com/belleroseofficial, © instagram.com/belmodoredactie

Met medewerking van Stéphanie Hudders

page loaded