Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

#150yearstoyou PrimaDonna

Door Tiany op 09.06.2015

Hiep hiep hoera voor PrimaDonna! The birthday girl mocht gisterenavond 150 kaarsjes uitblazen en dat deed ze in stijl. PrimaDonna, hét lingeriemerk voor vrouwen met een cupmaatje meer, vierde in samenwerking met Belmodo haar 150ste verjaardag met een spectaculair defilé in de majestic Hortazaal van BOZAR in Brussel.

Heel wat PrimaDonna fans van het 1ste uur tekenden present, waaronder ook enkele famous faces als weervrouw Sabine Hagedoren en Wendy Van Wanten. Voor de aanvang van de spetterende modeshow kregen de aanwezigen met ‘La Mémoire de l’Intime eerst een sneak peak in de heerlijke PrimaDonna world.

‘La Mémoire de l’Intime’ is een retrospectieve tentoonstelling die het jarenlange vakmanschap van het lingeriemerk viert. De perfect fit en knowhow van PrimaDonna worden in beeld gebracht met interactieve installatiescampagnebeelden door de jaren heen en een tijdslijn van mannequins die zowel vintage als hedendaagse ontwerpen showen.

Je kan ‘La Mémoire de l’Intime’ nog gaan bezichtigen in BOZAR tot zondag 28 juni 2015. Laat je onderdompelen in de wereld van PrimaDonna!


De modellen betraden de catwalk op leuke, opzwepende beats en verlieten ze telkens onder luid gejuich en applaus. Na de spraakmakende fashion show konden de gasten een leuke birthdaywish voor PrimaDonna in de wishtree hangen of een toffe foto nemen voor de PrimaDonna photowallA wonderful memory to a perfect evening!


Om haar 150ste verjaardag te vieren en haar vele trouwe fans te bedanken heeft PrimaDonna dit jaar nog heel wat spannende projecten en speciale acties in petto. Er wordt onder andere hard gewerkt aan een exclusieve verjaardagsserie die vanaf november 2015 in de winkels zal liggen. Daarnaast mogen de PrimaDonnafans zich verwachten aan heel wat spectaculaire wedstrijden om hen extra te verwennen.

Congrats PrimaDonna met jullie verjaardag en vooral thumbs up voor de adembenemende show! Keep up the good work!

Foto's © Dirk Alexander & Bram Laebens.

Met medewerking van Margot D'Hoore.

page loaded