Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Style file: Max Colombie

Door Michael op 08.06.2015

Max Colombie of beter bekend als de zanger van Oscar & The Wolf wordt niet enkel gespot op menig podium en festivalweide. Ook op de Parijse Fashion Week dook de alternative electro popzanger op. And damn that boy has style!

We kennen Max allemaal van zijn deelname aan Eurosong for Kids, maar het kleine sterretje is uitgegroeid tot een celebrated artist.

Opperwolf Max en zijn groep werden de Belgische revelatie van 2014 en – toevallig of niet – is het one of my favorite Belgian bands!

Na 3 MIA’s te winnen vorig jaar, ontving monsieur Colombie ook de Fashion Award van Studio Brussel voor best geklede mannelijke artiest! Highfashionfive!

Wist je dat hij nog Schilderkunst in onze hometown Gent gestudeerd heeft? Nu ja, de outfits, video’s en settings van Oscar & The Wolf voelen wel heel arty farty aan.

Voor de looks van de band werken ze steevast samen met de Parijse ontwerper Paul Kaplan.

The fascinating Max kleedt zich uitgesproken en slightly androgyn, een stijl die ik echt weet te appreciëren! Hij vindt de ideale balans tussen de nonchalante en meer sophisticated items.

Soms lijkt het wel of hij net uit bed gerold is maar dan nog: I wish I looked the same when I wake up!


Max is niet vies om zijn outfit te pimpen met attributen, capes of glitters, want het totaalplaatje moet altijd kloppen volgens deze jongeman.

Te zot voor woorden soms, maar de je-m’en-fous – spirit van de zanger is absolutely something I like!

De combinatie van felle kleuren, prints en statement pieces is iets waar de frontzanger met hipsterbaardje niet voor terugdeinst, maar van een wolf verwacht je ook niet anders! 

Dat fashion en de muziekindustrie hand-in-hand gaan bewijst de groep - Oscar & The Wolf - van Max: de outfits versterken de dromerige muziek en op zijn beurt ook het hele verhaal.

Oscar & The Wolf zorgde ook voor de sound tijdens de SS2015 Fashion Show van Dries Van Noten in Parijs. Het Grand Palais werd meegesleept door de melancholische tonen van de groep en de prachtige collectie.

De superlatieven voor de stijl van Max zou ik op mijn 2 handen niet kunnen tellen!

Kortom, Belmodo loves Max’ nonchalante, self-willed and edgy style

Alle foto's en page icon: © Facebook © Instagram @oscarandthewolf 

Met medewerking van Davy Spitaels

page loaded