Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Sock it up

Door Koen op 07.06.2015

Een all black outfit is mijn absolute standaard. Soms een touch of white en grey en op heel gekke dagen blauw toevoegen aan het geheel is mijn max.

Verder dan dat gaan we niet gaan want dan wordt het mij te kleurrijk. The only thing waar ik graag eens zot mee doe, zijn mijn sokjes. Een leuke print of een flashy kleurtje, broek oprollen en tadaaa ready to hit the streets.

Menig fashionista is volledig mee met mijn trend. I am such a trendsetter! Omdat dit echt my thing is zal ik jullie enkele toffe merken meegeven die leuke sockies in de aanbieding hebben.

Doe de ganzenpas en follow me naar de wondere wereld van sock love!

Tijdens mijn online sock hunt botste ik laatst op een toffe nieuwe ontdekking. In de weshop van sockittome.com vind je echt massa's eyecandy die je meteen in je winkelmandje wilt droppen. Keuze overload is het minste wat je kan zeggen. Zowel de boys als de girls kunnen hier de gekste prints bemachtigen en kiezen tussen crew, enkel of knee socks. Een toffe kniekous voor de hubby, why not

Deze leukerds kon ik jullie niet onthouden! 

Een andere big win als je leuke sokken wil scoren is zonder twijfel de well known Happy Socks. Deze cuties zijn al lange tijd op de markt, talking 'bout fashion forward. Nu met de sock it up trend vliegen de sokjes over de toonbank. Wie wil er nu niet zo een klassieker in zijn sokkenlade hebben liggen? 

De bolletjes en streepjessokken zijn echt mijn favoriet. Altijd leuk om de kleur van je shirt of top af te stemmen op je sokken van de dag. In de nieuwe summer collection kan je kiezen uit bloemetjes, army print en hartjes. Pick your fav!

De sportsokken hebben de tennisbaan en lockerrooms ingeruild voor de fashion streetstyle. Veel hipster vrienden van mij dragen sinds kort niets anders meer. Very trending op Instagram bij #footsies en ook gewoon mooi. Een simpel wit sokje met een Nike logo'tje erop of mijn absoluut favoriete merk voor sokken: American Apparel

For women only! Ook tof uit het A.A. gamma zijn deze korte pantykousen. Een ideale look als je ze combineert met een sandal pump en kleedje. Make sure dat het sokje boven je schoenen komt piepen. That's what it's all about. 

Ik, als echte sokkenman zou een hele inloopkast enkel en alleen voor sokken bij elkaar kunnen shoppen. Finally hebben mijn medemensen begrepen dat sokken je outfit maken of kraken. Als ik ooit een geldboom in mijn hofke heb staan zou ik mijn sokken na 1 of 2 x dragen in de prullenmand gooien. Altijd een nieuw paar aandoen en geen afgewassen snotvodjes, zalig.

Witte sokken in sandalen. Een huiveringwekkend fenomeen dat de wereld beter arm dan rijk zou zijn. Wie draagt er nu deze meest foute combo ooit!? Typisch beeld zijn de sooo annoying toeristen, die je ziet paraderen op de dijken aan de Spaanse Rivièra. Meestal wordt de outfit dan afgewerkt met een belachelijk petje en een bloemenhemdje met daaronder een beige marcel. 

De wonderen zijn de wereld nog niet uit! Het is mij al vaker opgevallen dat de durvers deze stijl toch aandurven and they can pull it off! Een leuk sokje in een open sandaal is tegenwoordig niet meer not done, maar socky hot!

Neem maar een voorbeeld aan de mannen van de Red hot Chilli Peppers! On stage enkel gekleed in een sok, why not. Socks on cocks was alles waar het om draaide. In 2000 waagden deze dudes zich in het Memorial Stadion @ Seattle aan een waar statement. Toen wist Anthony Kiedis al dat ik enkele jaren later de trend officieel zou maken. Thanks boys for the support!

Ik zou me persoonlijk niet wagen aan deze laatste look, maar feel free om het eens uit te testen. Vergeet dan zeker niet om de foto online te gooien hé #belmodo!

Voorlopig hou ik het bij sokken aan mijn poezelige voeten en hopelijk jij ook vanaf nu. Keep socking, socking, socking...

Foto's © weheartit.com, pintrest, sockittome.com, Happy Socks, American Apparel , Nike en Adidas

Met medewerking van Jan Van Eldere

page loaded