Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Hot & gespot: Stephanie Anspach

Door Michael op 07.06.2015

Reële mode voor een echte vrouw. Simpel maar van hoge kwaliteit.

LESS IS MODE – Stephanie Anspach –

Meet the young Belgian designer Stephanie Anspach and be inspired by the purity of her style, contemporary looks & elegant designs.

Music was her first love maar na haar opleiding aan de Fashion School in Brussel en internship bij Natan, besloot ze om haar levensdroom in vervulling te brengen.

Het starten van een eigen fashion label met muziek als haar grootste creatieve bron.

Je kan Stephanie haar stijl omschrijven als androgyn yet trendy, met gemengde contrasten en clean cuts. Gekenmerkt door een zekere fraîcheur en een hoge dosis modernisme.

Anspach vindt het noodzakelijk dat haar ontwerpen comfortabel zitten maar een chique uitstraling hebben. Ze maakt dan ook gebruik van comfy stoffen als jeans, katoen, silk en Jersey knitting

The young designer ontwerpt uitsluitend waar ze zelf van houdt, wat haar zelf goed staat. Stukken waarvan ze hoopt – en wij dubbel en dik geloven – dat andere vrouwen er even veel van zullen houden. Pas als zij het patroon, de textuur of de stijl graag ziet, wil ze er mee verder gaan. 

De dames die haar kleding dragen moeten de pure vertegenwoordigers uitstralen van de huidige generatie.

Stephanie staat dicht bij haar doelpubliek. Ze houdt er van om feedback te horen en zichzelf telkens te verbeteren. Busy bee!

De perfecte doelgroep van haar collectie zijn vrouwen die ondernemend zijn, hard werken, genieten van het mooie leven en veel reizen. Ze moeten een uitstekende smaak hebben en in het oog springen with their personality

Kledij gemaakt door een jonge vrouw voor jonge vrouwen. Mode without any boundary!

Totally our cup of tea, wat denk jij?

Al dit moois is verkrijgbaar bij Smets

Met medewerking van Mrieke Peeten

page loaded