Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

I say Ibiza, you say?

Door Koen op 06.06.2015

Ibiza, het  witte eiland en party mekka voor jongeren. Het eiland van sun, parties & bikini's

Mega-clubs, all-night rave parties and lots and lots of alcohol zijn dagelijkse kost in Ibiza! 

Toch heeft het eiland ook prachtige en rustige vakantieplekjes. Veel cultuur, parelwitte stranden, rustig en groen achterland, kleine schattige dorpjes met gastvrije mensen en pittoreske restaurantjes.

De door ons geliefde maar vaak te weinig geziene zon, schijnt er zelfs 220 dagen per jaar. And you can have it all!

Natuurlijk hoort bij een droomvakantie een droomoutfit. Hieronder hebben we voor jullie Ibiza-gangers alles even op een rijtje gezet.

Lace at the beach

Hot weather en een mooie gebronzeerde huid vragen om lichte kledij. Liefst van al zitten we dagenlang in onze bikini's te genieten van het rustige zeewater, de wind door onze haren en de hitte van de zon op onze huid. Luchtige kleding is dan nodig.

Witte kleuren zorgen er bovendien voor dat je er nóg bruiner gaat uitzien. Een echt ‘vakantievelleke’!   

Een kanten of gehaakte boho-kleedje of jasje passen gemakkelijk bij jouw bikini én de prachtige omgeving. Nice and dreamy!

Bikini body

Net zoals witte kleedjes, zijn witte bikini’s of one-pieces echte eyecatchers als je mooi bruingebrand bent.

Bloemen motiefjes en felle kleurtjes zijn ook typisch voor vakantiebikini’s en zeker een aanrader. 

Nu nog een gepaste cover-up en je bent klaar to party all night on the beach!

Hot accessories

Wat is het meest noodzakelijke accessoire als je op het strand ligt te genieten van de zon? Inderdaad, een zonnebril. Je hebt ze in alle kleuren, maten, vormen en van geweldige merken. Keuze genoeg!

Naast een zonnebril is zonnecrème very much essential on the beach. Dit zorgt voor het verschil tussen een bruingebrande bikini babe en een rode kreeft, not so attractive en zeer pijnlijk!

Een hype in Ibiza zijn de voetjuwelen. Zeer leuke beenbantjes en teenringen in felle kleuren en met toffe kraaltjes, vormpjes of diamanten. Een leuke extraatje om je bikini-outfit compleet te maken!

Perfect playsuits

Als we niet op het strand zitten, drinken we graag een cocktailtje aan de bar of wandelen we rond in de stadliefst in stijl.

Om de hitte verdraagzaam te maken, kiezen we voor een gemakkelijke outfit. De zomerse versie van de jumpsuit, de playsuit, is the perfect match! Eéntje in een fel kleurtje of a classic black one, de playsuit is gegarandeerd je beste vriend voor de zomer!

We are going to Ibiza! (Remember the Vengaboys song?)

All pictures © Pinterest

Met medewerking van Mrieke Peeten

page loaded