Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Mix & match je droombikini met Momoco

Door Ine op 05.06.2015

Ongetwijfeld heeft elke vrouw het al eens meegemaakt: je ziet een bikini in een print waar je helemaal wild van wordt, maar de pasvorm ligt je niet of omgekeerd. Damn you bikini!

Frustrerend? Dat zeker. Momoco to the rescue!

Momoco bikini is het initiatief van de Leuvense Itza Bocken. Zij wou niet langer dat vrouwen moesten kiezen tussen een leuke bikiniprint of een goede pasvorm. Dankzij Momoco kunnen vrouwen beide hebben!

Het bikinimerk biedt per print zowel 3 verschillende bovenstukken (triangle, bandeau en bra-style) als verschillende broekjes (European, Brazilian en shorts).

Je kiest zelf welk bovenstukje met welk broekje je wilt combineren en mixt en matcht zo jouw droombikini. De prints zijn stuk voor stuk exciting en trendy. Think marble en floral

“Je kunt niet naakter zijn in het openbaar dan in een bikini. Het is toch te gek voor woorden dat je niet exact de bikini kan kiezen waarin jij je het beste voelt!” – aldus Itza Bocken.

Still not impressed? Wel, wat als ik je zeg dat Itza haar bikinilijk lanceerde via een crowdfundingcampagne op Kickstarter, terwijl ze een MBA in China volgde?

Kickstarter is een Amerikaans crowdfundingplatform waarop projecten van jonge ondernemers door derden gefinancieerd kunnen worden. Dat Itza op die manier haar eigen merk kon uitbouwen, bewijst dat er nog mensen geloven in haar visie.

Als model voor haar bikinilijn strikte Itza niemand minder dan de prachtige surfchick Jill Shaw. Voor leuke kiekjes van de shoot kan je kijken op Instagram.

Wegdromen bij de verschillende keuzes en jouw droombikini bestellen doe je op www.momocobikini.com. Bij elke bikini krijg je trouwens een leuke Momoco bikini pouch.

Foto's © Momoco

Met medewerking van Margot D'Hoore

page loaded