Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Keds x Taylor Swift

Door Angelique op 03.06.2015

Upper girly-girl Taylor Swift is een echte style pro, dat weten we al langer …  En ik heb heel goed nieuws voor de Swifties onder ons want er wordt een nieuw hoofdstuk aan de collab met Keds gebreid. Yay!

Lifestyle-merk Keds is totally into de stijl van de zangeres en ze hebben groot gelijk. Met als resultaat een nieuwe speelse sneakercollectie, net als de voorgaande trouwens! 

De collectie werd '1989' gedoopt, geïnspireerd op de gelijknamige concertreeks – The 1989 World Tour – van de zangeres. De limited edition sneakers zijn super comfy, luchtig en bovenal fashionable.

Ik voel me op slag 22 met deze pareltjes aan mijn voetjes.

Dress up like #hipsters want de sneakers zijn ideaal om jouw concertlook helemaal te pimpen. Er is keuze uit de 1989 Champion en de 1989 Double Decker Slip-On, hemelsblauwe sneakers met een zeemeeuwprint met telkens op de zijkant '1989' geborduurd.

Het multi-platinum album 1989 van Taylor Swift gaf Keds inspiratie om het artwork te integreren in de sneakers & they did a hella good job!

De sneakers kosten € 69,95 en zijn te koop bij Omoda in Antwerpen en Breda of op de webshop!

Just say yes to these sneakers!

En o ja ik moet tussendoor ook nog even een advies meegeven van Miss Swift: "Own your style" of, met andere woorden hou van jezelf!

Mooie afsluiter hé? 

Peace out

Alle foto's en page icon: © Keds

Met medewerking van Davy Spitaels

page loaded