Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Lost In The World

Door Lars op 02.06.2015

Attention, s’il vous plaît want er is een brand gesignaleerd in het overvolle modeland die we zeker in de gaten moeten houden!

Lost In The World komt uit de handen van Davy Denduyver en gaat over het vinden van jezelf en positiviteit. Mooie boodschap equals mooie collectie, right?

LITW brengt sophisticated items met graphische designs. En die reden hoef je niet ver te zoeken … de force behind the brand is een student grafische vormgeving.

De boodschap van het merk is ab-so-luut iets wat ik graag hoor. The brand statement van Lost In The World is gebaseerd op het persoonlijke leven van de bedenker.

Iedereen heeft ooit wel al eens verdriet gehad om het verlies van een dierbare, dus ook mister Denduyver. Dat was de drijvende kracht achter zijn collecties. Hij vormde die negatieve gebeurtenis uit zijn leven om tot iets positiefs en daar draait het allemaal om, niet?

De kledinglijn is hiervan het resultaat and he did a great job!

De nieuwste collectie kreeg de naam “Meet by the Lake”, die alweer een referentie is aan zijn persoonlijke leven.

Inspiratie van dienst was deze keer een meer vlakbij zijn thuis in een klein dorpje in België. Yep, je hoort het goed: hij is een landgenoot, nog eentje in de lijst van Belgen waar we fier op zijn hier bij Belmodo!

Vroeger draaiden de collecties vooral rond de opleiding van – toevallig – mijn naamgenoot Davy. Als graficus is hij een krak in het bedenken van artworks die de basis vormden voor zijn collecties.

Toch is het deze keer anders dan anders! De focus ligt nu meer op de items zelf.

Zo vinden we voor het eerst really nice cut & sew pieces, die de urban vibe helemaal naar boven brengen.

Time to get lost in the fashionable world, enjoy

Alle foto's en page icon: © LITW

Met medewerking van Davy Spitaels

page loaded