Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Just Julia popt in Antwerpen

Door Tiany op 02.06.2015

'What must be, will be.' Het zijn volgens Shakespeare de woorden die Julia Capulet liet ontsnappen toen ze alweer eens amoureuze troubles had met haar Romeo.

Het moeten ongeveer dezelfde woorden zijn die Charlotte De Busser onlangs uitsprak. Ze mag in het modelandschap dan 'maar' bekend staan als Just Julia, het gaat haar alleszins beter voor de wind dan Julia-van-Romeo.

Just Julia is tegenwoordig niet enkel een succesvolle webshop en een vaste waarde in Knokke, de winkel is nu ook totally ready om Antwerpen te veroveren.

Toen Charlotte zag dat Café Noir in de Antwerpse Steenhouwersvest vrij kwam te staan, zag ze dat als dé aanleiding om een Antwerps staartje te breien aan Just Julia's succesverhaal.

En de rest is history. Just Julia hits Antwerp and she does it well

De inwoners van 't Stad kunnen in de Just Julia pop-up store terecht voor exotische juweeltjes, leather goodies en handgemaakte espadrilles van Number 8.

En voor de sweaters van O'Rèn of course! Just Julia verkoopt niet alleen de original Belgique Belchique-truien, de shop heeft ook al - exclusief! - de nieuwe collectie in store

Een McBelge of een Haute Dog? We dig it

De pop-up van Just Julia vind je van vrijdag 15 mei 2015 tot dinsdag 15 september 2015 in de Steenhouwersvest 15 in Antwerpen.

Let's go shopping!

Foto's © Just Julia en Instagram Just Julia

Met medewerking van Yasmine De Wilde

page loaded