Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

THE DENIM

Door Lars op 30.05.2015

C&A, either you love it or you hate it. Ik moet eerlijk bekennen dat ik er nooit iets heb gekocht, of het was een oversized sweater en een paar kousen.

Niet omdat ik de collecties niet mooi vond, maar gewoon omdat ik het merk nooit een kans heb gegeven. Afgelopen week ben ik naar Parijs afgezakt om er de Fall Winter 2015 collecties te gaan bekijken & I must admit, I was impressed en al zeker met de denim collectie, called THE DENIM.


Vorige herfst benoemde het Nederlandse merk You Nguyen, aka Mister You, head of brand Denim. Nguyen heeft hiervoor 8 jaar gewerkt als designer voor Levi's en hij kent de kneepjes van het denim-vak en dat merk je meteen wanneer je de collectie ziet.

“At C&A, we are offer the innovativeness and cuts of a genuine denim brand, but at affordable prices", zegt ontwerper You Nguyen.

Het is vaak moeilijk om de perfecte fit te vinden, maar You Nguyen & zijn team hebben ervoor gezorgd dat every body type zijn gading vindt.


Daarnaast was ik ook helemaal weg van de Indigo Knit. Het lijkt op jeans, maar voelt aan als sweatwear. Misschien kende je het al, want het bestaat al eventjes, maar voor mij was het een openbaring.

Vanaf nu kan je dus perfect op een casual Friday in sweatpants jeans naar het werk komen of met het vliegtuig opstijgen naar een verre bestemminng and be comfortable the entire way.


So get your ass to C&A this fall & be comfortable for once & for all!

Foto's © C&A

page loaded