Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Architecture meets fashion

Door Michael op 30.05.2015

3 Belgische architecten besloten om hun skills toe te passen op het maken van handtassen. Het resultaat? Geprinte foto’s van perfect symmetrische gebouwen op Italian-made clutches en sling bags.

Om het zelf te customizen, hebben de handtassen switchable covers. Zo kan je de tassen aanpassen aan jouw mood of de gelegenheid.

Meet Passerin-Nonpareil, een Belgisch merk met als missie accessoires met een oneindig kleurenpalet. Passerin-Nonpareil is voor de waaghalzen die anders willen zijn dan de rest.

De designers, Adrian Cruz Chavez, Carolina Jimenez Andrioli en Francesca Neri ontmoetten elkaar tijdens hun studies architectuur in de meest inspiring stad ter wereld: Firenze, Italië. Adrien en Carolina verhuisden later naar Brussel, terwijl Francesca in Italië bleef.

Zo creëerden ze hun merk met als motto ‘Designed in Belgium, Made in Italy and Customized by You’.


Belgisch design en Italiaanse savoir faire make a perfect team. De handtassen van Passerin-Nonpareil zijn minimalistisch en functioneel met een architectural touch.

Daarbij gebruikt Passerin-Nonpareil enkel echt runderleer voor hun hippe tassen. Alle items worden gemaakt in Italië in de beste fabrieken ter wereld en het leer wordt op een milieuvriendelijke manier gelooid.


Voel jij het net als mij al kriebelen om zo’n passe-partouthandtas telkens te matchen met jouw outfit? Wij geven je groot gelijk als je nu meteen naar de winkel holt!

De handtassen zijn te koop bij Smets. Prijzen variëren tussen de € 400,- en € 450,-

Foto's © Passerin-Nonpareil

Met medewerking van Margot D'Hoore

page loaded