Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

SuperTrash Corner Store in Antwerpen

Door Koen op 29.05.2015

Olcay Gulsen, leading lady achter Holland's coolest fashion brand, gaf op donderdag 7 mei 2015 de kick-off van het SuperTrash summer season in Amsterdam!

Lag het aan de cocktails of scheen de zon net iets feller die dag? Madame SuperTrash was in elk geval in a very generous mood! Met een customized Piaggio gevuld met de leukste SuperTrash goodies zette ze koers richting Antwerpen.

160 km, 3 pannes en 7 behulpzame Vlamingen later, kwam ze deze week eindelijk aan.

Nog geen plannen voor komend weekend? Antwerpen is the place to be!

Wapen je met een 200% opgeladen smartphone en trek de stad in, want iedereen die de Corner Store on wheels spot, valt in de prijzen! Leg de Piaggio vast op de gevoelige smartphone-plaat, deel hem op Instagram met de hashtag #meetmeatthecornerstore en ga je unieke gift ophalen in de SuperTrash shop.

De summer proof prezzies zijn 1 voor 1 super! Van bedrukte drinkflessen en tropisch gekleurde paspoorthouders tot customized SuperTrash muntdoosjes en iPhonecovers. Kortom: ik wil ze allemaal!


Wie de Piaggio heeft gemist, is welkom in de mini-market in de Antwerpse SuperTrash store. Open for sale op vrijdag 29 en zaterdag 30 mei!

Go get that Piaggio, ladies!

Foto's © Supertrash

Met medewerking van Valentine Vandenbussche.

page loaded