Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Odette Lunettes by Eline De Munck

Door Tiany op 29.05.2015

We kennen haar als rock'n roll chick, de ever smiling face of JIM en dit voorjaar verscheen ze aan de zijde van Dennis Weening op de dansvloer van So You Think You Can Dance!

Eline De Munck bewees gisteren nogmaals dat ze van alle markten thuis is, want we kregen haar te zien door een compleet nieuwe bril. Letterlijk dan!

De immer spontaneous Eline lanceerde gisterenavond Odette Lunettes, aka het hipste brillenmerk van de Lage Landen en ver daarbuiten! Ze deed dat met een knaller van launch party in haar temporary store in Antwerpen.

De Meir waande zich even Hollywood Boulevard tijdens The Oscars want menig brilminnend BV kwam Eline supporten! Hey there, Vincent Banic!

Odette Lunettes is all about hippe en betaalbare brillen voor al wie op een creatieve manier met z'n look wil spelen.  

"Ik wilde een eyewear collectie op de markt brengen voor mensen die een bril zien als een onderdeel van hun outfit en die hun look willen afmaken met een trendy fashion item. Met Odette Lunettes ga ik er prat op om betaalbare brillen aan te bieden, zo hoef je geen 5 jaar met dezelfde bril rond te lopen. " - aldus Eline -

De 7 uniseksmodellen komen telkens in 3 of 4 neutrale en tijdloze kleuren. Ook wie gezegend is met het perfecte stel kijkers, vindt bij Odette Lunettes zeker z'n gading. You will stand out from the eyewear-crowd met 1 van de superleuke zonnebrillen!

Je herkent een Odette Lunettes aan de 'O' die ingewerkt is in de temple tip, oftewel het uiteinde van het beentje. A simple yet classy touch!

Fun fact: elk model werd vernoemd naar een personage uit een film of een serie, bekend om hun bril. Zo is het goed mogelijk dat je binnenkort je neus upgradet met Fletcher, Supertramp of Culter.

En dankzij Eline heeft Vlaanderen meteen weer een primeur van jewelste te pakken want tegenwoordig kan je je laten adviseren door the world's 1st optichien Odette.

"Ik wou een naam waardoor de link met eyewear direct gelegd kon worden. Ik speelde met het Franse Lunettes, toen mijn dwergpincher Odette voorbijtrippelde. Et voilà, Odette Lunettes was geboren!" - legt Eline uit -

En ja hoor, we zien je al zitten achter je computerscherm! Ja, jij daar! Oogrollend terwijl je denkt wat menig sceptisch medemens nu denkt: "Oh god, de zoveelste BV die zijn bekende kop koppelt aan een brand!"

Could be, maar hier niets van! Eline walked every step of the Odette Lunettes-way! Van het ontwerpen van de monturen tot het contacteren en selecteren van de opticiens; Eline was the one who did it! Well done, lady! De temporary store werd ingericht door de design conceptstore Evolution uit Hasselt. 

Already feeling the love for Odette Lunettes? Vanaf donderdag 29 mei 2015 t.e.m. zondag 7 juni 2015 is iedereen welkom in de 'Temporary Store' op de Meir 40 in Antwerpen. Maak kennis met de look en feel van het merk en laat je adviseren door miss Eline herself.  Fan van limited editions? Je vindt ze hier!

Geen tijd om tijdens de komende 2 weken af te zakken naar 't Stad? No worries! Eline selecteerde 30 gerenommeerde opticiens die haar Odettes Lunettes zullen aanbieden.

Of blijf je gewoon liever achter je computerscherm zitten? No problemo! De volledige collectie is te verkrijgen via de webshop van Odette Lunettes. Volg Odettes avonturen ook zeker via haar Instagramaccount.

Foto's © Odette Lunettes

Met medewerking van Valentine Vandenbussche.

page loaded