Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

GAP x Zalando

Door Angelique op 26.05.2015

Nadat Zalando ons liet weten dat ze Cara Delevingne gestrikt hadden voor hun Topshop campagne, komen ze met een volgende modegigant op de proppen. Vanaf maandag 18 mei 2015 is de all American brand beschikbaar op de in Europa meest bezochte webshop.

        

GAP is ontzettend populair in heel Amerika dankzij z’n alledaagse en moderne stijl. Sinds 1969 is het bedrijf uitgegroeid tot 1 van de meest bekende modeketens, die jammer genoeg niet in ons Belgenlandje te vinden is. Maar niet getreurd, dankzij Zalando kan je nu je favoriete stuks bestellen en on your doorstep laten leveren.

Naast de welbekende truien met GAP op de borst heeft het merk ook toffe basic items die zowel mannen als vrouwen kunnen bekoren. Bij deze heb ik enkele stuks uitgekozen die je zeker in je wardrobe kan integreren.

Nu de zomer bijna in ’t land is, is het tijd om enkele kleedjes aan te schaffen. Een hemdjurk is altijd klassevol en geschikt voor every occasion. Denim blijft deze zomer ook 1 van de grootste trends, dus met dit kleedje scoor je zeker. Als je van iets fantasierijkere kledij houdt, is this little number met marmerprint helemaal up your alley. Als je liever de marmerprint in een broek verwerkt ziet is dit stuk your new favourite. Werk je nieuwe outfit af met een hippe bucketbag in genuine leather.

Ook voor de mannen heb ik m’n favoriete items uitgekozen. I love a sharp dressed man en vind het altijd cool als er een persoonlijke speciale twist aan gegeven is. Op deze basics kan je zelf verder bouwen en er volledig je eigen ding van maken.

Een mooi overhemd staat elke man. Een klassiek wit hemd is never a waste of money en kan je eindeloos combineren. I’m a sucker for navy colored clothing. Een katoenen truitje is ideaal om tijdens de frissere lenteavonden aan te trekken en er nog steeds casual chic uit te zien.

Aangezien marble print iets unisex is, bestaan er uiteraard ook items voor de mannen. Deze T-shirt is daar een perfect voorbeeld van. Another summertime essential is de short. Nu krijgt menig mens echt de kriebels van exemplaren met grote zakken aan de zijkant, dus deze jeanshort is echt the way to go, boys! Mocht je ’s avonds opteren voor een lange broek, is dit item perfect als casual evening wear. Door de katoenen stof zit-ie heel makkelijk en voelt hij niet te zwaar aan.

Alle foto's: © GAP
Met medewerking van Laura De Beir

page loaded