Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

A happy summer with Belmodo & Marlies Dekkers!

Door Ine op 26.05.2015

It’s almost summmmertime! Doet me denken aan blote beentjes en voetjes, de zon op je huid, cocktails en beach parties. Maar summertime betekent ook bikini time!

Het summerproof maken van mijn lichaam is volop aan de gang, dus het wordt hoog tijd om die perfecte bikini te scoren. En welk merk is een topper als het op bikini’s (en lingerie) aankomt? Juist ja, Marlies Dekkers.

The Marlies Dekkers Swimwear Collection biedt je een combo van beeldschone, moderne en colourful swimwear designs met oog voor detail. De collectie is designed for de zelfzekere en stylish lady.

Refreshing style en een goede pasvorm blijven de stokpaardjes van het merk. De collectie is zowel verhullend als onthullend, eentje die met passion and proud the mesmerizing beauty van elk vrouwelijk lichaam viert.

The Marlies Dekkers Swimwear Collection bestaat uit 3 modellen: Holi Gypsy, Holi Glamour & Holi Vintage. Het kleurige poederfestijn tijdens het famous Indian Spring festival was Miss Dekkers' grootste inspiratiebron.

Holi Gypsy is ontworpen voor all fun-loving gypsies out there. Voor deze collectie liet de ontwerpster de vrolijkheid van het festival terugkomen in een opvallend design.

Met een Holi Gypsy in extatisch geel of roze ben je ready for festival season!

Ben je eerder een glamourette? Dan is Holi Glamour iets voor jou, for sure! Deze collectie hult je lichaam in een fabulous design met mat glanzende stof in dusk blue of marigold orange.

Verander jezelf in een sexy queen of summer and sparkle away!

Klassieke schoonheden zwichten gegarandeerd voor de Holi Vintage collectie. Hierbij liet Marlies Dekkers zich inspireren door de rijke Indiaase geschiedenis. Het resultaat is een swim collectie voor ladies in love with sophisticated things. Tijdloze pracht en praal, dat is waar het hier om draait.

Het unieke streepjespatroon in blue ecru of red ecru benadrukt je vrouwelijke rondingen precies waar je wilt. Choose for a stylish summer!

Kortom, met een item uit The Swimwear Collection straal je op het strand én op de boulevard!

Annabel Pesant van de gelijknamige blog en creatieve duizendpoot Jill Shaw geven jou alvast het voorbeeld!

Annabel is een fashionista pur sang. Stylish as ever inspireert ze andere jonge ladies met haar onberispelijke outfit posts. Ze is in het bezit van een master diploma Marketing en is obsessed with all things fashion and social media. Doesn’t she look stunning in this dusk blue bikini?

Onze andere Marlies Dekkers lover, Jill Shaw maakt haar eigen muziek, is model en groeide uit tot tieneridool. Jill deed ooit mee aan Junior Eurosong, remember? Besides all this, is Jill ook een surf chick in hart en nieren. Deze marigold orange bikini is amazing on her, right?

Zie jij jezelf ook al schitteren in een fabulous bikini van Marlies Dekkers? Waag dan hier je kans en wie weet win je een setje uit The Marlies Dekkers Swimwear Collection!

Hopefully, you’re ready for summer now!

WEARING

Marlies Dekkers Swimwear

Foto's © Dirk Alexander Photography en © Marlies Dekkers
Hair & makeup by
 Kim Theylaert for Bumble & Bumble en Guerlain
Met dank aan Waer Waters voor de locatie

Met medewerking van Stéphanie Hudders

page loaded