Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Handmade bags vanuit hartje Gent

Door Bieke op 25.05.2015

Op zoek naar the perfect handmade bag with a twist? Zoek dan niet verder! Wij weten exact waar je moet zijn. 

Gent is namelijk een trendy conceptstore rijker. Meet Paarl Handbags, de nieuwe winkel van handtassen-ontwerpster Pearl-Lisa De Buck. Creativiteit en ondernemerschap werd Pearl-Lisa De Buck met de paplepel ingegoten door haar artistieke ouders.

Toen ze na haar studies mode- en textielontwerp terecht kwam in een groot textiebedrijf, wist ze meteen dat dit niets voor haar was. Pearl kon haar creatieve talent en inner designer er niet kwijt. Haar drang om te ondernemen groeide uit tot haar eigen handtassenlabel Paarl.

Alle Paarl handtassen zijn handgemaakt door de designer zelf. Pearls creaties kan je best omschrijven als uniek en vernieuwd met een twist.

Ze werkt met soepel kalfs-, hert- en struisvogelleder, maar ook met onconventionele materialen zoals rubber en koebont. Zo is elke Paarl handtas een unieke belevenis.


De najaarscollectie brengt bruintinten en stylish zwart in combinatie met goudaccenten, wat zorgt voor een echte luxury appeal. Dit in combinatie met pels maakt een Paarl handtas tot een echte eyecatcher. In de Paarl schoudertassen vind je een ideale partner voor dagelijks gebruik. 

Be quick! De handtassen worden in beperkte series en oplages gemaakt, waardoor ze echte collectors' items zijn. Prijzen variëren naar gelang grootte, ontwerp en materiaal tussen de € 300,- en € 600,-. 

Paarl handbags
(Hoek Huidevetterskaai) - Nieuwland 1
9000 Gent

Foto's © Paarl

Met medewerking van Margot D'Hoore

page loaded