Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Marks & Spencer is back in town!

Door Michael op 23.05.2015

Selecteer shopping heaven in de lijst van POI's in jouw navigatiesysteem en de snelste route naar de Brusselse Guldenvlieslaan wordt berekend!

Affordable shopping doe je tegenwoordig in het trendy en high-end Toison d'Orcomplex, dat begin deze maand net iets meer is gaan schitteren met de komst van 2 gloednieuwe flagship stores.

Het hipste winkelcomplex van onze hoofdstad kreeg er met de XXL Zara en de herintrede van Marks & Spencer 5 verdiepingen en een slordige 9.000 m2 aan shoppingplezier bij.

Yep, je leest het goed! Na 14 wrede jaren keren de Percy Pigs eindelijk terug naar onze snoepkast want M&S is terug van weggeweest!

Wat in 1884 begon als een markstalletje in het Britse Leeds, groeide anno 2015 uit tot 1 van 's werelds meest geliefde fashion- en voedingsketens met 1.300 winkels verspreid over 59 landen.

En nu dus ook terug in ons Belgenlandje! Bigger and better than ever!

Naast een uitgebreid aanbod aan dames-, heren-, en kinderkleding, vindt ook watertandend België hier z'n gading! De 700 m2 grote Foodhall is jouw nieuwe bestemming voor typisch Britse, tongstrelende lekkernijen! Sausages, marmalades en scones onder één dak! Yummie!

Voor wie de Yorkshire puddings liever laat voor wat ze zijn, is er een home-afdeling en een in-store café. Buzzin'!


Nog plaats over in je winkelkar? Dan gooi ik er nog snel een wist-je-datje bij! Marks & Spencer verkoopt elk jaar genoeg panty's om de afstand van Londen naar Hong Kong en terug af te leggen! What happened to all those panties, girls?

Where to? Marks & Spencer, Guldenvlieslaan 25-29, 1050 Elsene

Foto's © Marks & Spencer

Met medewerking van Valentine Vandenbussche

page loaded