Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

New shops to shop: Antwerpen

Door Koen op 22.05.2015

Dat er in Antwerpen bijna elke dag nieuwe winkels open gaan is bij iedereen op de parking geweten. Het modemekka van ons kleine landje is weer enkele pareltjes rijker geworden die zeker niet mogen ontbreken tijdens je shopping trip.

Grijp je smartphone en add deze hotspots aan je lijst of voor de old school bitches pak je stratenplan en pen en duid aan. Dank u!

Trunk & Co

Première alert! In Antwerpen openen er vaak primeurs voor België en soms zelfs voor ver daarbuiten. Trunk & Co is daar 1tje van.

Deze nieuwe shop is gelegen tussen alle andere high end merken in de Antwerpse wijk Hopland. Trunk & Co brengt luxemerken Hartmann en Lipault Paris voor het eerst naar de Benelux. Klaar om de wereld van reiskoffers en handtassen te veroveren.

Natuurlijk hebben ze nog veel meer in hun mars zoals o.a. Samsonite, American Tourister en High Sierra. Reizen draait al lang niet meer enkel rond functionaliteit. A fashionista stays a fashionista even when she's out and about. Kies je voor een roadtrip, trektocht of vliegvakantie, no matter what het moet er goed uitzien. Reisje geboekt? Don't forget about Trunk & Co

Denham

Zoals je eerder op Belmodo kon lezen in het artikel Denham brengt Denim naar Antwerpen is er een nieuw jeansbrand op Belgische bodem gearriveerd. Met de enige denim school gevestigd in Amsterdam kunnen we stellen dat onze noorderburen wel degelijk kaas hebben gegeten als het gaat over jeans. Dit nieuwe merk heeft zijn shop geopend in de Lomberdenvest

Met deze winkel is founder James Denham ervan overtuigd de Belgsiche markt helemaal te veroveren en wij geven hem een go! Jeans is tijdloos en bestaat in alle vormen, maten en kleuren, maar Denham garandeert innoverende washings en classic tailoring. Ideale spot om jou perfecte jeans te scoren. Beacause denim is a girl's new best friend

Wim Bruynooghe

Talent van eigen bodem dat doorbreekt is altijd iets om trots op te zijn. Ontwerper Wim Bruynooghe is 1 van die Belgische oogappeltjes. Na amper 2 jaar een eigen label te hebben, opent hij nu ook zijn 1ste flagship store op de Frankrijklei 73 in Antwerpen

Spring binnen op de Antwerpse boulevard en maak kennis met de volledige collectie die bestaat uit high end clothing en edgy accessoires. De coole no-nonsense vibes van het oude kantoorgebouw passen perfect bij de uitstraling van het label. Bovendien werkt de designer samen met fotografe Marleen Daniëls. Ook haar topwerk kan je in de store shoppen. 

Zelfs Bruynooghe's topstuk van de collectie, de strakke layered long dress, kan je terug vinden in de winkel. Hmm ... staat de jurk nu beter bij Miss DVF of toch eerder bij Justin

Lewis concept store

Voor die vergeetachtige thomassen onder jullie die het artikel Lewis op Belmodo hebben gemist, zullen we even recapituleren. Katja Harsch en Geert Hallemans hebben naast hun Antwerpse stores nu ook een trendy boetiek geopend in Kapellen. Niet in het drukke stadscentrum en dus ideaal om op je gemak rond te snuisteren tussen al het moois. 

Zeg gerust concept store want dit 325 m2 pand heeft heel wat in petto voor jou. Naast flawless brands zoals Vanessa Bruno, Sessùn en Paul & Joe kan je er ook new stuff voor je interieur shoppen. Heb je liever minimalistic zoals House Doctor en Serax of ben je meer into Italian chique, dan is Verzelloni meer jou meug. 

Foto's © Denham, Lewis store, Trunk & Co en Wim Bruynooghe

Met medewerking van Jan Van Eldere

page loaded