Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

The Palladium City Explorers

Door Tiany op 18.05.2015

8 weken, 8 steden and lots of Palladium Boots.

Twee Palladium-explorers Emmanuel Cole en Georgia LA trekken met hun camera, notitieblok & Palladium Boots doorheen Europa op zoek naar verborgen pareltjes in de tofste steden.


© Palladium

Vanaf maandag 18 mei zijn de 2 in Antwerpen! Lokale creatieveling and our little sunshine Joy Anna Thielemans zal op haar favo Palladium boots een rondleiding geven om uneven en even terrein te verkennen in Antwerpen!

Volg haar ook via Facebook en Twitter

Palladiwie?


© Palladium

Je weet wel, die coole en trendy rubber gezoolde botten, ideaal voor een bergbeklimming of een lange wandeling doorheen grof gebied. Of gewoon om aan te doen onder je lievelingsjeans. Nice and casual.

Ze zijn verkrijgbaar in leuke en superzomerse macaronkleurtjes en dus easy to style naar jouw persoonlijkheid


© Palladium

Palladium werd in de jaren 20 opgericht als producent van vliegtuigbanden. Omdat er na de Tweede Wereldoorlog hier weinig vraag meer naar was, besloot Palladium zich te gaan richten op de productie van schoenen.

Zelfde procedure, ander product.

Rubber en canvas werden samengesmolten tot de onverwoestbare en inmiddels iconic Pampa.


© Palladium

Wie zijn die Palladium explorers?

Emmanuel Cole is een Londense fotograaf die gefascineerd is door urban landscapes en lifestyle. Zijn Instagramaccount gebruikt hij als een creatieve uitlaatklep wat intussen heeft gezorgd voor meer dan 100 K followers.


© Emmanuel Cole                                               © Giorgia La

Modestudente en stand-upcomedian, Georgia LA was het eerste vrouwelijke teamlid en presentatrice van de online Londense muziekzender SB.TV. Daar kreeg ze de kans om celebs te interviewen als Pharrell Williams, P. Diddy en Jessie J.

Na haar contract met Adidas voor hun 'We Are London' campagnes en enkele muziek- en modereportages, werd Georgia door sommige tijdschriften uitgeroepen tot aanstormend talent van het jaar.


© Emmanuel Cole, Lyon

Sinds maandag 11 mei kan je hun avonturen live volgen. Het duo verrast het publiek met culturele helden die hen doorheen onontdekte gebieden leiden, op zoek naar prachtige landschappen, vergeten kunst, ongekende smaken en onvergetelijke muziek en mode.

Via FacebookTwitterInstagram en de website van Palladium, kan je hun avonturen en ontdekkingen volgen. Go #palladiumexplorers!

Aan de hand van prachtige fotografie, gevonden artikelen en 4 korte documentaires worden niet eerder in kaart gebrachte subcultures blootgelegd op een creatieve online manier.

De eerste officiële documentaire wordt op maandag 25 mei geïntroduceerd. 

Stay tuned, zodat jij straks ook op ontdekking kan gaan!


© Palladium

The adventure starts in Lyon, Frankrijk. Hier liggen de roots van de Palladium Boots. Vervolgens komt het duo terecht in our fashion capital Antwerpen en gaat daarna door naar Bristol, Kopenhagen, Florence, Istanbul, Boedapest en Hamburg.

Join the explorers & Joy tijdens hun trip in Antwerpen vanaf maandag 18 mei en deel zeker al je tips & tricks op social media via #palladiumexplorers en #belmodo

PUT ON YOUR PALLADIUM BOOTS AND GO EXPLORING! 

Top picture + page icon © Palladium

Met medewerking van Mrieke Peeten

page loaded