Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

The Ibiza Bucket Challenge

Door Michael op 18.05.2015

Marie Martens, een Parisienne met Gentse roots, is zot van accessoires en ze ontwerpt haar eigen handtassen.  Ze combineert pleasant fabrics met een edgy, tijdloze elegantie en damn, that girl has talent!

Paris, je t’aime” moet ze gedacht hebben, want elk classy ontwerp knipoogt naar de modestad en feminine luxury. Toch vergeet ze de Belgische touch niet in haar bags.

I personally believe that every person is born with a talent en bij mademoiselle Martens moet je niet ver zoeken. Hoewel ze nooit een modeopleiding gevolgd heeft, besloot ze om accessoires te maken.

Eerst deed ze een gok op juwelen, maar nu maakt ze met haar handtassencollectie furore.

De sense for aesthetics en stoffen heeft ze meegekregen van haar daddy. Met zijn unique gaze op zaken blijft hij een onuitputtelijk bron van inspiratie.

Ook la mère de Marie Martens speelt een belangrijke rol in de collecties: haar enthousiasme en positive energy worden weerspiegeld in de bags.

De handtassen van the brand zijn echte statement accessories maar dan met dat tikkeltje extra want ze overstijgt elke trend met glans. Voor the stylish city nomad is het de ideale keuze om te strollen door the streetz of Paris, New York or even Antwerpen.

“A striking accessory will flatter each and every woman, always.” – dixit Marie Martens –

De favoriete bag van de Belmodo-addicts is nog altijd de Ibiza Bucket Bag, deze zomer verkrijgbaar in nieuwe kleurtjes. What about a suede, nude of true blue version

Voor deze zomer belooft de blauwe Ibiza Bucket Bag alvast een topper te zijn! 

Ready to stroll in summer

Alle foto's en page icon: © Marie Martens © Instagram @mariemartensparis © Pinterest

Met medewerking van Davy Spitaels

page loaded