Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

#HMBalmanation

Door Tiany op 18.05.2015

Zondagavond 17 mei: Billboard Music Awards 2015 @ MGM Grand Garden Arena in the rich & famous L.A. Zoals gewoonlijk een red carpet vol hots en nots. Missers waren er die avond genoeg, maar daar gaan we ons even niet mee bezig houden.

Er was slechts 1 limo die alle camera's naar zich toe trok. 3 fashion icons paradeerden gracieus op de rode loper recht de flitsregen in. All of them flashing lights

Kendall Jenner en Jourdan Dunn liepen zij aan zij met de talentvolle designer van Balmain Olivier Rousteing.

Hun outfits staken er met kop en schouder uit en fashion reporters waren hungry for more. Question: Welk merk hadden deze dames aan? 

Let's reveal the big secret! Balmain en H&M herenigen their senses of style en verblijden de wereld met een collab. Het Franse luxemerk zal in het najaar van 2015 guest designer zijn bij H&M.

Last night showden Balmain muze Kendall Jenner en Mister Rousteing's bff Jourdan Dunn de eerste items op de rode loper. So now you know.

Upcoming ontwerper Olivier Rousteing is helemaal in de wolken over deze unieke samenwerking. Naast merken als Versace, Sonia Rykiel, Isabelle Marant en Karl Lagerfeld is het nu de beurt aan Balmain. Voor dit jong geweld een echte dream come true om in dit rijtje van high end merken te staan. 

De designer heeft Balmain een hele nieuwe identiteit bezorgd met zijn creaties. Respect voor het haute couture- DNA à la française, maar met een hedendaagse invulling.

In zijn collectie wordt een duidelijke link gelegd met showbizz en popcultuur.

 "Ik wil mijn eigen generatie aanspreken, dat is het belangrijkste doel voor mij als designer" - zegt Olivier Rousteing, Creative Director voor Balmain - 

Iedereen Balmain! Dat is de filosofie achter deze samenwerking. Balmain x H&M geven jou en mij de kans om ons te hullen in onze eigen Balmain pieces. Couture merken zijn niet lager untouchable, maar très wearable!

De collectie zal bestaan uit kleding en accessoires voor zowel vrouwelijke als mannelijke Balmain-fans. Vanaf donderdag 5 november zijn de stuks te koop online en in 250 H&M winkels wereldwijd. 

H&M brengt mensen samen en every single one of you voelt er zich thuis. Balmain deelt de visie van H&M en samen versterken ze dit eenheidsgevoel. Welkom in de decadente wereld van Balmain en dompel jezelf onder in de #HMBalmaination.

Foto's © H&M, @officialjdunn en rcfa.com

Met medewerking van Jan Van Eldere

page loaded