Archief

Je bekijkt een pagina uit het archief. Ontdek de nieuwste stories

Stick it!

Door Lars op 16.05.2015

Als je als rasechte hipster regelmatig op je laptop zit te tokkelen in een koffiebar, is het je waarschijnlijk al opgevallen dat iedereen tegenwoordig met dezelfde laptop rondloopt.

Quite boring, right? Bovendien daalt de street credibilty van je zorgvuldig samengestelde outfit meteen met 10 points als die wordt gespot in de buurt van een inspiratieloze 13-in-een-dozijn laptop.

Enter laptop decals! De vrolijke stickers maken in no time statement accessories van je saaie elektronica.

1. Maak een robuuste blok steen van je breekbare Macbook Pro met deze marble laptop case. Je koopt'm voor $ 20,98 via Amazon.

2. Sneeuwwitje met haar Apple. Een klassieker in de decalwereld die niet kon ontbreken in ons lijstje. Te vinden vanaf $ 4,99 op Amazon.

3. Windowsgebruikers worden regelmatig vergeten door decalontwerpers, maar voor ananasfans hebben we goed nieuws. Deze pineapple stickers kan je aanbrengen op elke soort laptop of tablet. Ook vanaf $ 4,99 op Amazon

4. Dat het Apple-logo creatievelingen inspireert, is duidelijk. Deze apple juice decal is daar een leuk voorbeeldje van. Op Etsy is hij voor € 11,- van jou.

5. Schreeuw je 'Let it go!' bij de Sneeuwwitjesticker? Dan ben je waarschijnlijk fan van deze Frozen themed decal. Je betaalt er € 22,- voor op Etsy.

6. Another one for the Windows fan (maar net zo goed voor de Apple addict): deze zomerse palmboom! Hij kost € 8,28 op Etsy.

7. Ben je een Disney-fan maar uit je dat liever subtiel? Met deze decal voeg je a touch of Ariël toe aan je Macbook. Je vindt hem op Etsy voor €4.25,-

Stick it baby! 

Foto's © Alma Campos, Designlykke, Amazon, Etsy

Met medewerking van Yasmine De Wilde

page loaded